KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #1 Daha önce hiç alışveriş yapmadım. Sanal kartımla fare almaya karar verdim. Ne yapmalıyım, bu fare güvenilir mi ya da daha da fiyatını düşürecek bir kod var mı ya da kaç günde gelir? shark r1 59g üç modlu kablosuz oyun faresi, 2.4ghz/bt/kablolu bağlantı, 5 programlanabilir tuş, 18000'e ayarlanabilir, paw3311 - elektronik - Temu Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Daha önce hiç alışveriş yapmadım. Sanal kartımla fare almaya karar verdim. Ne yapmalıyım, bu fare güvenilir mi ya da daha da fiyatını düşürecek bir kod var mı ya da kaç günde gelir? shark r1 59g üç modlu kablosuz oyun faresi, 2.4ghz/bt/kablolu bağlantı, 5 programlanabilir tuş, 18000'e ayarlanabilir, paw3311 - elektronik - Temu
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.968 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #2 53 adet satmış. Aynı fareyi satan başka ve daha çok satmış bir satıcı varsa ondan almanız daha iyi olur.
53 adet satmış. Aynı fareyi satan başka ve daha çok satmış bir satıcı varsa ondan almanız daha iyi olur.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Crownguard dedi: 53 adet satmış. Aynı fareyi satan başka ve daha çok satmış bir satıcı varsa ondan almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu ucuz diye almayı düşünüyordum, Türkiye'den mi alayım sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2025
Crownguard dedi: 53 adet satmış. Aynı fareyi satan başka ve daha çok satmış bir satıcı varsa ondan almanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu ucuz diye almayı düşünüyordum, Türkiye'den mi alayım sizce?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.968 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #4 KEPAP06 dedi: Bu ucuz diye almayı düşünüyordum, Türkiye'den mi alayım sizce? Genişletmek için tıkla... Temu'dan aynı fareyi daha çok satmış birisini bulursanız oradan da alabilirsiniz. Yorum + satış sayısı güvenilirliği gösterir genelde.
KEPAP06 dedi: Bu ucuz diye almayı düşünüyordum, Türkiye'den mi alayım sizce? Genişletmek için tıkla... Temu'dan aynı fareyi daha çok satmış birisini bulursanız oradan da alabilirsiniz. Yorum + satış sayısı güvenilirliği gösterir genelde.
KEPAP06 Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 830 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #5 Crownguard dedi: Temu'dan aynı fareyi daha çok satmış birisini bulursanız oradan da alabilirsiniz. Yorum + satış sayısı güvenilirliği gösterir genelde. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Zaten vazgeçtim ondan, Temu'ya güvenemedim. VXE R1 alacağım, o iyi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
Crownguard dedi: Temu'dan aynı fareyi daha çok satmış birisini bulursanız oradan da alabilirsiniz. Yorum + satış sayısı güvenilirliği gösterir genelde. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkür ederim. Zaten vazgeçtim ondan, Temu'ya güvenemedim. VXE R1 alacağım, o iyi duruyor.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.968 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #6 KEPAP06 dedi: Anladım, teşekkür ederim. Zaten vazgeçtim ondan, Temu'ya güvenemedim. VXE R1 alacağım, o iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... VXE R1 SE kullanıyorum ben de, memnunum. Temu yerine TR'den sorsaydınız onu önerirdim. Güzel faredir.
KEPAP06 dedi: Anladım, teşekkür ederim. Zaten vazgeçtim ondan, Temu'ya güvenemedim. VXE R1 alacağım, o iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... VXE R1 SE kullanıyorum ben de, memnunum. Temu yerine TR'den sorsaydınız onu önerirdim. Güzel faredir.