Temu'dan mouse pad alınır mı?

Gabriel Barsch

Picopat
Arkadaşlar merhaba Temu'dan mouse pad alınır mı? Kalitesi nasıl olur?

Birkaç olumsuz yorum var. Fare iyi kaymıyor. Kalitesi iyi değil. Kenarları iyi kesilmemiş gibi yorumlar var. En son Türkiyeden birisi almış harika demiş. Yani ya bu yorumlara göre değerlendireceksin yada alıp şansını deneyeceksin. Masaüstü için yeterli olabilir ama rekabetçi oyunlarda sıkıntı çıkartabilir.

Ya da bunu alıp örtü olarak kullanacaksın mouse için de bunun üzerine başka bir mouse pad koyacaksın

Fiyatına göre çok bir şey beklememek lazım ama işinizi görür.

Peki şu nasıl buna göre.

Olumlu olumsuz yorum oranı iyi görünüyor. Biraz kokudan şikayet edilmiş. Temu ile arasında çok fiyat farkı yok. En kötü deneyip iade edebilirsin herhalde. Alıp denemeden ve ne için kullanacağını bilmeden işine yarayıp yaramayacağını bilemeyiz.

90x40 lazım hocam masam büyük, öneri için sağolun.

Sizce düz siyah alınır mı hocam?, tozlanırsa nasıl temizleyebilirim ?.

90x40 lazım hocam masam büyük, öneri için sağolun.

Sizce düz siyah alınır mı hocam?, tozlanırsa nasıl temizleyebilirim ?.
Çok zor olacağını zannetmiyorum. Bu tarz bir üründe tecrübem olmadı. Yanıltıcı bilgi vermek istemem. Ama mousepad işini görecek kadar iyiyse bence temizliğinde bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Ama bu konuda olumsuz bir durum yaşayan varsa tecrübesini aktarırsa iyi olur.

RGB olanı alınır mı peki siyahların ?, tecrübeli biri bulamadığımdan size sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…