Temu'dan mouse ve monitör kolu alınır mı?

Berat12314

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Temu üzerinden Attack Shark X3 ve beyaz bir tekli monitor kolu almayı düşünüyorum ve daha önce hiç Temu'dan sipariş vermedim.
Konu hakkında destek olursanız çok sevinirim bu ikisini aynı anda sipariş etsem sorun olur mu vergi falan sorun olur mu pek bir bilgim yok ve alacağım ürünleri tercih etmeli miyim yardımcı olursanız sevinirim. Yanına da 1 2 küçük bir şey almak istiyorum.
Linkleri:

Son düzenleyen: Moderatör:
neden peki hocam benim arkadaşımda aldı gayet memnunmuş zaten bütcem okadar
Temu üzerinden alınacak tek fare Ajazz AJ159 Pro ve Apex. Onlarda ekstra ucuz değil. Sadece fiyatını hakediyor diyebilirim. İnstagram üzerinde Temu reklamına denk gelince vergi ile 1000₺ veya altına denk geliyordu bu dediğim fareler. Bu fareler Attack Shark'tan daha iyi.

peki sorun yaşarmıyım mesela 2000 tllik alışveriş yaptım daha sonra başka bir sorun olurmu gümrük falan hiç bilgim yok

Peki sorun yaşar mıyım mesela 2000 TL'lik alışveriş yaptım daha sonra başka bir sorun olur mu gümrük falan hiç bilgim yok.

Yaşarsın hatırladığım kadarıyla 30 euro limiti vardı gümrüğün üstünü gümrükten almıyorlar yine bir arastirmani öneririm. Senin sorun yaşamaman bu ücretin limiti yüksekken olmasi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı