Berat12314
Decapat
Daha fazla
Merhaba.
Temu üzerinden Attack Shark X3 ve beyaz bir tekli monitor kolu almayı düşünüyorum ve daha önce hiç Temu'dan sipariş vermedim.
Konu hakkında destek olursanız çok sevinirim bu ikisini aynı anda sipariş etsem sorun olur mu vergi falan sorun olur mu pek bir bilgim yok ve alacağım ürünleri tercih etmeli miyim yardımcı olursanız sevinirim. Yanına da 1 2 küçük bir şey almak istiyorum.
Linkleri:
www.temu.com
www.temu.com
Temu üzerinden Attack Shark X3 ve beyaz bir tekli monitor kolu almayı düşünüyorum ve daha önce hiç Temu'dan sipariş vermedim.
Konu hakkında destek olursanız çok sevinirim bu ikisini aynı anda sipariş etsem sorun olur mu vergi falan sorun olur mu pek bir bilgim yok ve alacağım ürünleri tercih etmeli miyim yardımcı olursanız sevinirim. Yanına da 1 2 küçük bir şey almak istiyorum.
Linkleri:
This item was discontinued - Temu United Kingdom
deals on shark x3 49g superlight mouse paw3395 gaming sensor bt 2 4g wireless wired gaming mouse up to 26000 200 hrs battery office mice for ps Temu. Shop on Temu to start saving.
single monitor mount lcd screens adjustable gas spring arm - Temu Türkiye
single monitor mount for 13 32 inch lcd screens adjustable gas spring arm with vesa clamp grommet base ergonomic desk mount holds 4 4 19 8lbs space saving single monitor stand for home office setup sturdy enthusiasts at the lowest price at Temu.
Son düzenleyen: Moderatör: