Temu'dan nasıl alışveriş yapılır?

ImCastiel

Centipat
Daha fazla  
Temu'dan linkini bıraktığım ürünü satın almak istiyorum fakat daha önce hiç buradan alışveriş yapmadım. Sanırım 1050 TL sınırı varmış ve yurt dışından olduğu için ekstra vergi var sanırım. Bilmediğim başka önemli bilgi vs. varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sepete ekle, adresini falan gir, ödemesini yap. Nasıl Trendyol, Hepsiburada'dan alışveriş yapıyorsan aynı şekilde Temu'dan da yapabilirsin. Ücret sınırı olarak ise çok takılma, zaten sıkıntı çıkaracak miktarda alışverişi yapmana izin vermiyor sistem.

Temu'dan linkini bıraktığım ürünü satın almak istiyorum fakat daha önce hiç buradan alışveriş yapmadım. Sanırım 1050 TL sınırı varmış ve yurt dışından olduğu için ekstra vergi var sanırım. Bilmediğim başka önemli bilgi vs. varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam normal alışveriş yapar gibi zaten uygulama kendisi söyler sınırı aşıyor diye. Ayrıca kupon ve kredi kazanmak için de şansınızı denerseniz daha ucuza getirebilirsiniz.

Hocam normal alışveriş yapar gibi zaten uygulama kendisi söyler sınırı aşıyor diye. Ayrıca kupon ve kredi kazanmak için de şansınızı denerseniz daha ucuza getirebilirsiniz.
Bu toplam perakende fiyati kafamı karıştırmıştı sadece. Ürün indirimli 880 tl civarı iken tepf 1300 tl görünüyor. Anlamını tam bilmediğimden ne yapacağımı tam olarak bilemedim.

Bu toplam perakende fiyatı kafamı karıştırmıştı sadece. Ürün indirimli 880 TL civarı iken tavsiye edilen perakende fiyatı 1300 TL görünüyor. Anlamını tam bilmediğimden ne yapacağımı tam olarak bilemedim.
TEPF miktarını boşver, ürünün satış fiyatı üzerinden değerlendir. Zaten sıkıntı çıkaracak miktarda alışverişi yapmana izin vermiyor sistem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı