Temu'dan neler alınabilir?

qoray99

Megapat
Daha fazla  
Temu'da bilmeyenleriniz varsa sepette %30 + kupon indirimleri var. Bu indirimden faydalanmak istiyorum ancak neler alabilirim çok bulamıyorum. LED aydınlatma, kamera için ışık paneli, buz torbası, tıraş makinem için çanta buldum şimdilik. Sizden de tavsiye bekliyorum. Alışveriş yapan varsa neler aldı, neleri tavsiye eder paylaşırsanız çok sevinirim. Gözümüzden kaçan şeyler olursa faydalanmış oluruz. Ürün kategorisi sınırsız, her şey olur. :D

Ben 61 adet ürün aldım, hepsi gelir diye tahmin ediyorum ama hepsini kullanır mıyım bilmem. Bence atacağım linkten beğendikleriniz çıkar, bir göz atın.
Aldığım ürünlerin linki;

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 61 adet ürün aldım hepsi gelir diye tahmin ediyorum ama hepsini kullanır mıyım bilmem bence atacağım linkten beğendikleriniz çıkar bir göz atın
Aldığım ürünlerin linki;

Ayrıca referanslı üye olup kupon kazanabilirsiniz, ⭐️Bağlantıya Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın tıklayarak 💰3.000 TL kupon paketini alın veya ⭐💰%30 indirim almak için Temu Uygulamasında ACQ620271 araması yapın!

Teşekkürler listen için hocam :)

Ben 61 adet ürün aldım, hepsi gelir diye tahmin ediyorum ama hepsini kullanır mıyım bilmem. Bence atacağım linkten beğendikleriniz çıkar, bir göz atın.
Aldığım ürünlerin linki;

acaba masaj tabancası ile ilgili fikirlerini alabilir miyim bende almayı düşünüyordum ama işe yaramıyorsa almayacağım teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı