Temu'dan oyuncak araba alınır mı?

Seroldu

Hectopat

Bu ürünü 'mentor' kanalının incelemesinde görmüştüm ve videodaki linki kullanırsak her şeyin 32,99 olacağını söylüyordu. Güvenebilir miyim? Alınır mı? 1 saat 50 dakikam falan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir arkadaşım aliexpressten almıştı bu tarz bir şey. Vallahi bayağı eğlenceliydi, fiyatı da uygun. En kötü 30 liranız gider, ben aynı şeyin geleceğini pek sanmıyorum ama. Oyuncak araba stickerı yollarlarsa kefili ben olmayayım da

Banka kartına falan bir şey olmaz değil mi? İlk kez kullanıyorum. Şöyle bir şey yüzünden dolandırılmak kötü hissettirirdi.

Banka kartına falan bir şey olmaz değil mi? İlk kez kullanıyorum. Şöyle bir şey yüzünden dolandırılmak kötü hissettirirdi.

Olmaz 2 aşamalı doğrulama tarzı bir şey vardı onu kullandığın sürece gönlnü rahat olsun.

Adamlar yorumlarda bir taneyi bile yanlis yazmis, yani yuksek ihtimal gercek yorumdur.
Sanal kart acabilirsiniz guvenemiyorsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…