Temu'dan saat alınır mı?

Berserker44

Centipat
Daha fazla  
Temu'dan aşağıdaki saatleri (Üç tane ayrı renk. Linkleri aynı olduğu için ayıramadım.) almayı düşünüyorum. Sanırım üçünü aynı anda alamıyorum. İki tane veya bir tanesini sipariş etsem gümrükte kalır mı?
Ekran görüntüsü 2024-08-18 183216.png
Ekran görüntüsü 2024-08-18 183233.png
Ekran görüntüsü 2024-08-18 183257.png

Fotoğraflı incelemedeki görsellere bakarak alabilirsin, nasıl durdukları gerçekte öyle gözüküyor

Saat markasına güvenmiyor değilim de gümrükte takılmasından endişeliyim. Yoksa kullandığım bir saat markası.

Bence artık alınmaz. Gümrükte kalıp kalmayacağıda belirsiz.
30$ sınırını geçmiyor ama eğer iki tane alırsam gümrük memuru ticaret yapacağımı düşünerek gümrükte bırakabilir diye korkuyorum. Veya kargo ücretinden dolayı...

Ekran görüntüsü 2024-08-18 205518.png

Fiyat vergilendirme dahil 1035TL. Yani vergi hariç 30$ sınırını geçmiyor ama üstüne vergi gelince geçiyor. Kargo ise ücretsiz. Sizce problem olur mu?

Son düzenleme:
Saat markasına güvenmiyor değilim de gümrükte takılmasından endişeliyim. Yoksa kullandığım bir saat markası.

30$ sınırını geçmiyor ama eğer iki tane alırsam gümrük memuru ticaret yapacağımı düşünerek gümrükte bırakabilir diye korkuyorum. Veya kargo ücretinden dolayı...

Eki Görüntüle 2287950
Fiyat vergilendirme dahil 1035TL. Yani vergi hariç 30$ sınırını geçmiyor ama üstüne vergi gelince geçiyor. Kargo ise ücretsiz. Sizce problem olu2 ürün sorun çıkartmıyor diye biliyorum 3 adet gözlük almıştım fiyatı uygundu Temu'da gümrükten geçti 23 adet parçayla birlikte ve alışverişin 30 ero yu aşmıyor sorun olmayacağını düşünüyorum

2 ürün sorun çıkartmıyor diye biliyorum 3 adet gözlük almıştım fiyatı uygundu Temu'da gümrükten geçti 23 adet parçayla birlikte ve alışverişin 30 ero yu aşmıyor sorun olmayacağını düşünüyorum benimde 1,052 tl tuttu vergiyle 1400 küsur birşeydi sıkıntı olmadı

Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin fakat ben de saat almayi dusunuyorum 2 3 tane alsam takilir mi? Ve konu sahibi dostum seninkiler gecti mi ona gore 1 tane alacağım.

Konuyu hortlatiyorum kusura bakmayin fakat ben de saat almayi dusunuyorum 2 3 tane alsam takilir mi? Ve konu sahibi dostum seninkiler gecti mi ona gore 1 tane alacağım.

Ben 2 tane aldım ve sorunsuz geçti kardeşim. 30 Euro sınırına dikkat etsen yeterli diye düşünüyorum. Ama üç tane saat alacaksan üçünü de aynı model almamanı öneririm. Gümrük memuru, ticaret yapabileceğin gerekçesiyle gümrükten geçirmeyebilir. Sevgiler:)

Anladim kral sag olasin. Arkadaslarima dedim git Casio falan al en azindan kaliteli olur dediler cok buyuk ihtimal oyle yapacağım.
Açıkçası Naviforce da pek fena marka değil. Günlük kullanıkm için yeterli diyebilirim. Fakat dediğiniz gibi ben de Casio saatleri daha çok severim. Ama ben Casio saatleri genellikle özel günlerde kullanmayı tercih ederim. Sizin için daha iyi bir seçim olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı