Temu'dan saat alınır mı?

600 TL olmayacak bu. Vergilerle birlikte 900 TL falan olacak. Alınır ben onlarca saat aldım Temu'dan. Gelir yani sorun olmaz.

Pek kaliteli şeyler beklemeyin, arkadaşım klavye ve fare aldı farenin görüntüsü güzeldi ama hafif ve içi boştu ve kalitesi kötüydü.
Katılmıyorum. Üründen ürüne değişir bu. Klavye ve fare kalitesiz geldi diye saat de kalitesiz gelecek diye bir şey yok. Ben onlarca ürün aldım Temu'dan. Yüzde 99'ından memnun kaldım.

Kaliteli gelen ürünler de var. Yorumlara bakmak lazım.

Katılmıyorum. Üründen ürüne değişir bu. Klavye ve fare kalitesiz geldi diye saat de kalitesiz gelecek diye bir şey yok. Ben onlarca ürün aldım Temu'dan. Yüzde 99'ından memnun kaldım.

Yorumlara baktığımda çoğu olumlu ve bot gibi duruyor. Arkadaşımın aldığındada iyi yorumlar fazlaydı ama gelen ürünler kaliteli değildi.

Hocam bu indirim falan nasıl oluyor bir takım şeyler yapınca daha ucuza geliyormuş.

Modele ve markaya baktığımda kaliteli bir şeye benziyor. Tabii çakma değil ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…