Merhabalar. Temu üzerinden bir mikrofon beğenmiştim, bu mikrofonu daha ucuza almak için indirim kartı kovalıyordum. Bugün indirim kartı denk geldi ancak indirim kartı gelmeden kısa bir süre önce ürünün fiyatı zamlandı ve 1050 TL'lik sınıra epey yaklaştı. Şuan da ise indirim kartı + %20'lik indirim ile tam 588 TL'ye denk geldiği için satın alamıyorum. 670 TL'ye tamamlamak için ekstra ürün eklemeye çalıştığımda ise 1050 TL'lik üst sınır aşıyorum
Yapabileceğim bir şey var mıdır? Desteğe yazdığımda %20'lik kuponun bitmesini bekle dediler ancak bitmesini beklerken hem indirim kartımın süresi dolacak, hem de neredeyse 2-3 günde bir zam geldiği için 1050 TL'yi aşma ihtimali var ki bu ihtimalde ürünü hiç bir türlü satın alamayacağım.
Sanırım 1 ay öncesine kadar tarayıcı üzerinden Temu'ya girince minimum tutar gerektirmeden sipariş verebiliyormuşuz, ancak şu anda olmuyor maalesef.
Yanına koyduğunu ek ürünlerin indirimsiz fiyatları düşük olanını tercih edin. Yani ödeyeceğiniz fiyatla asıl fiyat arası fark çok olmasın. 1050 TL'lik sınırda asıl fiyat hesaplanıyor. Galiba TEPF yazan yerdeki fiyat ürünün asıl fiyatı.
Yanına koyduğunu ek ürünlerin indirimsiz fiyatları düşük olanını tercih edin. Yani ödeyeceğiniz fiyatla asıl fiyat arası fark çok olmasın. 1050 TL'lik sınırda asıl fiyat hesaplanıyor. Galiba TEPF yazan yerdeki fiyat ürünün asıl fiyatı.
Hocam saatlerce uğraştım maalesef hiç bir türlü başaramadım. En son çare olarak başka bir telefondan Temu’yu indirip %30’luk yeni kayıt indirimiyle 678 TL’ye sipariş verdim.
@eqho hocam şu an aynı durumu yaşıyorum. 1025 TL'lik ürün 415 TL ama alamıyorum. Müşteri hizmetlerinde 3 kişiye anlattım durumu hiçbiri yardımcı olamadı. Bu %30 indirimini tam olarak nasıl aldınız acaba? Ben de öyle yapıp alabilirim.
@eqho hocam şu an aynı durumu yaşıyorum. 1025 TL'lik ürün 415 TL ama alamıyorum. Müşteri hizmetlerinde 3 kişiye anlattım durumu hiçbiri yardımcı olamadı. Bu %30 indirimini tam olarak nasıl aldınız acaba? Ben de öyle yapıp alabilirim.