Temu'dan sipariş verilmiyor

Warmes

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Temu'dan sipariş yapacağım 3 adet ürün aldım 670'i geçsin diye toplamda zaten 1070 IDE geçiyor. Ama kartla almaya çalıştığımda kart limitini aşıyor diyor ne yapmam lazım? Zaten fazla yüksek bir fiyatta almıyorum. Çok acil cevap lazım. Ne yapmam lazım?

Karttan tam sepet tutarını çekmiyordur. Bazı bankalarda 30-40 TL komisyon alıyor. Sepetten 100 TL fazla kart limitin olsun.

Karttan tam sepet tutarını çekmiyordur. Bazı bankalarda 30-40 TL komisyon alıyor. Sepetten 100 TL fazla kart limitin olsun.
Daha fazla bu arada 1500 yaptım kabul etmedi hafi 2000 yapim dedim yine etmedi.

Ben de yaşadım bu hatayı Ziraat kartıyla. Sanal kart açıp falan da denedim olmamıştı. Nays ile denedim ve alabildim.

Daha fazla bu arada 1500 yaptım kabul etmedi hafi 2000 yapim dedim yine etmedi.
Sanal kart açabilirsin. Yurtdışı kullanıma açık mı kontrol edebilirsin. Bankan kartından dolayı izin vermiyor olabilir. Müşteri hizmetlerine sorabilirsin.

Vergisiz 1070 TL'yi geçiyorsa alamazsın zaten gümrük ithalat işlemlerinden ötürü. Dolayısıyla Temu'da izin vermiyor. Yani toplam 670 ile 1070 TL arasında olanlar alabilirsin. Vergiyle 1070'se başka bir karttan deneyebilirsin ben de Halkbank'tan alamamıştım Akbank ile alabildim.

Vergisiz 1070 TL'yi geçiyorsa alamazsın zaten gümrük ithalat işlemlerinden ötürü. Dolayısıyla Temu'da izin vermiyor. Yani toplam 670 ile 1070 TL arasında olanlar alabilirsin.
Vergisiz 1070 TL üstünde zaten ödeme ekranına gidemez. Temu uyarı verir.

Ben de yaşadım bu hatayı Ziraat kartıyla. Sanal kart açıp falan da denedim olmamıştı. Nays ile denedim ve alabildim.
Ha o zaman farklı bir kart kullanmam gerekicek bende ziraat den deniyordum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…