Quiet Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #1 Temu'da sepeti minimum 670 TL yapmak zorunda gözüküyorum sipariş için. Gümrük sınırına vergiler dahil mi? Ürünüm gümrükte kalır mı?
Temu'da sepeti minimum 670 TL yapmak zorunda gözüküyorum sipariş için. Gümrük sınırına vergiler dahil mi? Ürünüm gümrükte kalır mı?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.624 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #2 Quiet dedi: Temu'da sepeti minimum 670 TL yapmak zorunda gözüküyorum sipariş için. Gümrük sınırına vergiler dahil mi? Ürünüm gümrükte kalır mı? Genişletmek için tıkla... Kargo dahil 30 euro kadar alabilirsin zaten geçersen site seni uyarıyor.
Quiet dedi: Temu'da sepeti minimum 670 TL yapmak zorunda gözüküyorum sipariş için. Gümrük sınırına vergiler dahil mi? Ürünüm gümrükte kalır mı? Genişletmek için tıkla... Kargo dahil 30 euro kadar alabilirsin zaten geçersen site seni uyarıyor.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.143 Çözümler 12 2 Ocak 2025 #3 polat2141 dedi: Kargo dahil 30 euro kadar alabilirsin zaten geçersen site seni uyarıyor. Genişletmek için tıkla... 2025 itibari ile kargo ücretleri de düşülüyor, ücretsiz kargo bile olsa gümrükte onu 3€ kargo ücreti ile değerlendiriyorlar. Temu için güncel limit vergi hariç 27€
polat2141 dedi: Kargo dahil 30 euro kadar alabilirsin zaten geçersen site seni uyarıyor. Genişletmek için tıkla... 2025 itibari ile kargo ücretleri de düşülüyor, ücretsiz kargo bile olsa gümrükte onu 3€ kargo ücreti ile değerlendiriyorlar. Temu için güncel limit vergi hariç 27€
Quiet Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #4 ASUS RX6700XT dedi: 2025 itibari ile kargo ücretleri de düşülüyor, ücretsiz kargo bile olsa gümrükte onu 3€ kargo ücreti ile değerlendiriyorlar. Temu için güncel limit vergi hariç 27€ Genişletmek için tıkla... Birkaç şey alacaktım vergi ile limiti geçiyordu. Vergi dahil değilmiş en azından. Onu dahil etseler şaşırmazdım.
ASUS RX6700XT dedi: 2025 itibari ile kargo ücretleri de düşülüyor, ücretsiz kargo bile olsa gümrükte onu 3€ kargo ücreti ile değerlendiriyorlar. Temu için güncel limit vergi hariç 27€ Genişletmek için tıkla... Birkaç şey alacaktım vergi ile limiti geçiyordu. Vergi dahil değilmiş en azından. Onu dahil etseler şaşırmazdım.