Temu'dan şu an alışveriş yapılır mı?

Biri de şikayet var a yazmış %60 alıyor haksızlık daha kanun gelmedi diye

Sanki ürünler 3 günde geliyorda ilk siparişim 30 günü buldu neredeyse.

Alalı 2 gün oldu bugün havalına giriş sağlamış inşallah erken gelir.

Ben Temmuz'un sonunda ürün aldim 120 dolara dün gümrüğe sevk edildi, o yeni kanuna işler mi sizce? Konu açtım sağ olsun kimse yardımcı olmadi.

İşte diyoruz ya üstte ayın 21 ine kadar gelirse hayırlı olsun 21'inden sonra gelirse geçmiş olsun.

Seninkinin problemi ek vergi değil 30 euro üstü olması. İşte o ne olur bilemiyorum. Ya takılır ticaret muamelesi yapılabilir.

Maalesef bu konuda da adam gibi bir açıklama yok bakanın açıklaması

bakan bolat açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "amacımız, üreten kesime olumsuz pazar kaybı yaratmamak. Yılın ikinci yarısı için ihracatçılara ilave bütçe desteği talebinde bulunduk. Küresel talep hızlandıkça ihracatçıların siparişleri artacak. Bütün amacımız, fiyatların gereksiz yere şişirilmesini önlemek."​

Yani biz çok üretkeniz ya şu ürünlerin her biri burada fahiş fiyata zaten çoğu da yok.

Biri çıkıp da demiyor ki kardeşim tamam yasa yaptık ama şimdi alacağın şeyde geçerli değil bu tarihe kadar alırsan ok. Ama bu tarihten sonra alırsan olmaz vs hiçbir bilgi yok.

Çok saçma ben yurtdısında daha ucuz olduğu için sipariş vermedim ülkede bulunmadığı için aldım, yine bana sokmak için bir plan hazırlamıslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…