Temu'dan switch önerisi

Elimde 10 tane Gateron milky yellow Pro var, çok güzel switchler. Elimdekilerle aynı büyük ihtimalle. Ama 70 tanesi 750 TL'ye geliyor. Bir 750 daha veririm mchose alırım

Elimde 10 tane Gateron milky yellow Pro var, çok güzel switchler. Elimdekilerle aynı büyük ihtimalle. Ama 70 tanesi 750 TL'ye geliyor. Bir 750 daha veririm mchose alırım

Hocam yeni attığım mmdlere de bakabilirsiniz. Vallahi switchler pahalı ya ama gayet güzeller ben 660 ya almıştım 70 tanesini vergi dahil.

Hocam yeni attığım mmdlere de bakabilirsiniz. Vallahi switchler pahalı ya ama gayet güzeller ben 660 ya almıştım 70 tanesini vergi dahil.

Hocam seslere baktım, yellowun sesi daha iyi. Ama bende zaten var diye farklı bir şey daha iyi olur diye düşünüyorum. Sadece ana tuşlara alsam da 400'e falan geliyor. Aslında şekilli bir keycaps istiyorum da onlar da vergilerle 1000 TL'ye ulaşıyor.

Vallahi hocam bayram harçlıkları ile yeni bir klavye alın bence mchose G75 Pro'nun sesi bayağı tok. k75i de satarsınız.

Sesi çok huzur vericiymiş hocam nedense, vergi işleri nasıl oluyor biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…