Temu'dan tek seferde 5'ten fazla ürün alınırsa gümrükte kalır mı?

ShyNos

Decapat
Temu'dan tek seferde 8 ürün alacağım yaklaşık 1.1K civarı para vereceğim. Bu 5 üründen fazla olursa gümrükte olayından dolayı gümrükte kalır mı?

Tek seferde 9 farklı ürün aldım ve tek pakette sorunsuz hepsi geldi.

Temu'dan tek seferde 8 ürün alacağım yaklaşık 1.1k civarı para vereceğim. Bu 5 üründen fazla olursa gümrükte olayından dolayı gümrükte kalır mı?

Bende Temu'dan alışveriş yaptım yanlış hatırlamıyorsam 6-7 tane ürün sipariş ettim şu an Türkiye'ye varmış gümrükle alakalı sorun çıkmadı bende.

5 ürün sınırı var.

Temu ile AliExpress'i karıştırmayınız AliExpress'den alınan ürünler ayrı kolilerde gelirken Temu'dan alınan tüm ürünler tek pakette geleceği için tek ürün olarak sayılacaktır 150 euro ve 30 kg yu geçmediği taktirde sıkıntı yok istediğiniz kadar alın ama ürün seçerken dikkat etmekte fayda var

Yani 11 adet ürünüm var ve paket bilgileri "poşet 470mm x 380mm" şeklinde. 150 Euro altı ve 30 kilogram sınırına da takılmıyor. Rahatlıkla ulaşacak mı bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…