B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.441 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Temmuz 2024 #1 Ne alınabilir? Beyblade metal serisi animelerinin figürüne bakıyorum ama yok. Şimdilik aklımda sadece kulaklık standı var.
Ne alınabilir? Beyblade metal serisi animelerinin figürüne bakıyorum ama yok. Şimdilik aklımda sadece kulaklık standı var.
Dokei Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 belirsizz dedi: Ne alınabilir? Beyblade metal serisi animelerinin figürüne bakıyorum ama yok. Şimdilik aklımda sadece kulaklık standı var. Genişletmek için tıkla... Hocam temudan beyblade aldınız mı hiç?
belirsizz dedi: Ne alınabilir? Beyblade metal serisi animelerinin figürüne bakıyorum ama yok. Şimdilik aklımda sadece kulaklık standı var. Genişletmek için tıkla... Hocam temudan beyblade aldınız mı hiç?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.441 Makaleler 3 Çözümler 20 8 Aralık 2024 #3 Dokei dedi: Hocam Temu'dan beyblade aldınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır almadım, AliExpress'ten alacaktım ancak ürünün 2 katı vergi ve kargo vereceğim için oradan da almadım.
Dokei dedi: Hocam Temu'dan beyblade aldınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Hayır almadım, AliExpress'ten alacaktım ancak ürünün 2 katı vergi ve kargo vereceğim için oradan da almadım.