Temu'dan ürün önerisi

715713

Picopat
Temu'da; aldığınız, beğendiğiniz, gördüğünüz veya başkasından gördüğünüz, hoşunuza giden kategori fark etmeksizin ürün tavsiyelerinizi link olarak yollar mısınız? İncik boncuk olur, oyuncak-takı vs. kıyafet olur, ayakkabı, çanta olur, ev aletleri, iç giyim(erkek), çorap, mutfak gereçleri bilimum her şey aklınıza ne gelirse... Ben de gördüğüm ve beğendiklerimi almayı düşünüyorum.

Not: Her ürünün binbir çeşit varyasyonu olduğu için ve çoğu da aşırı kalitesiz olduğu için, sizden; aldığınız-gördüğünüz en azından kalitesi iyi denilebilecek ürünlerin tavsiyesini istiyorum ki 1 aylık yoldan gelen ürün kalitesiz çıkıp, bizi üzmesin istiyorum. ☺

Kulak pamukları fiyatına göre çok uygundu. Ben de test etmek amacıyla almıştım, bambu çubuklu olanlar kalitesiz değildi hatta Türkiye'deki çoğu markanın ürününe göre daha iyiydi. Hala fiyatı uygunsa "sepet limitini" doldurmak için ekleyebilirsiniz belki.

Onlardan 600 tane almıştım Bir de kürdan. Kürdanlar çok ince ama fena değil. Kullanışlı her ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…