Temu'dan ürün önerisi

CyHaN_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Ben sektörde yokum, böyle konu oluşturayım dedim ki bu sektörde baya ilgili olan var 😁 Neyse çok boş yapmadan konuya gireyim. Gümrük fiyatı 6 Şubat'tan sonra kalkıyormuş, o yüzden ürün önermenizi istiyorum. Belki alırım. Bu arada figürden tutun ev aletine kadar kendinize göre ne biliyorsanız önerin. Umarım bu konuda tutar :D

İyi sosyaller. Ben sektörde yokum, böyle konu oluşturayım dedim ki bu sektörde bayağı ilgili olan var 😁 neyse çok boş yapmadan konuya gireyim. Gümrük fiyatı 6 şubat'tan sonra kalkıyormuş, o yüzden ürün önermenizi istiyorum. Belki alırım. Bu arada figürden tutun ev aletine kadar kendinize göre ne biliyorsanız önerin. Umarım bu konuda tutar :D
Bu saatten sonra alman boş yani yetişmez çoğu ürün kara yolu ile geliyor zaten tahmini teslimatta görürsün şubattan çok çok sonra geleceğini biraz geç kaldın.

Figürler geçmiyor diye biliyorum gümrükten.
Keycaps
Kablo
Adaptör
Anahtarlık takı vb
Kedin varsa oyuncak

Gibi çok sey var, kendi ihtiyacına gore bak illa bulursun.
Baya ucuza figür alanlar varda figürler neden geçmiyor ki? Ucuzsa hele.

Temu'dan bunu öneririm. Monitörünüze uyan hangisiyse onu alın. Linkteki arkası düz olan monitörler için. Bende var, sisteme ayrı bir hava katıyor ve masayı aydınlatması gayet hoş. Işık şiddeti ve rengini ayarlayabiliyorsunuz (Kelvin değeri: Beyaz, Hafif beyaz ve sarı)

Bu saatten sonra alman boş yani yetişmez çoğu ürün kara yolu ile geliyor zaten tahmini teslimatta görürsün şubattan çok çok sonra geleceğini biraz geç kaldın.
14 gün sürmüyor muydu? Birde Türkiye'ye şube falan açmışlardı herhalde oradan da belli başlı ürün getirttirsem iyi olabilir gibi.

Ağır olan ya da büyük ürünler kara yoluyla geliyor. Figür ya da benzeri hafif ürünler uçak veya gemiyle geliyor. Temu 1-1.5 haftada yetiştiriyor.

Ben dün aldım bayağı teslimatı Ocak sonu ya da 1 şubat gibi gösteriyor en çok, çoğu uçakla geliyor diye biliyorum.
Baya ucuza figür alanlar varda figürler neden geçmiyor ki? Ucuzsa hele.
Yasak çünkü. Bataryalı şeyler de geçmiyor diye biliyorum. Birkaç yasak var lazer gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı