Temu'dan verilen sipariş "gümrükleme işlemleri tamamlanmıştır." olarak gözüküyor

Furkan89

Megapat
Daha fazla  
16 Temmuz'da Temu'dan sipariş verdim. Benden iki gün sonra da arkadaşım sipariş verdi. Arkadaşımın ürünleri 5 Ağustos'ta teslim edildi benim ürünlerim hala gelmedi. Temu'daki güncelleme 7 Ağustos'tan beri “gümrükleme işlemleri tamamlanmıştır.” olarak gözükmekte. Taşıyıcı firma MNG Kargo. Son teslim tarihi 15 Ağustos ama hala bir güncelleme yok. Temu'ya yazıyorum taşıyıcı firma teslim almamış diyor. MNG'yi arıyorum bize gelen giden yok diyor. Ne yapmam lazım? Başına daha önce böyle bir olay gelen var mı? İlk defa Temu'dan sipariş verdim ve galiba pişman oldum.

Dosya Ekleri

• IMG_7296.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 772
Son düzenleyen: Moderatör:
MNG henüz teslim almamış, muhtemelen yoğunluktandır. Endişe edecek bir şey yok.
Endişemin sebebi 20sinde düğünüm var balayında falan olacağım evde kimse olmayacak bir an önce gelmesini istememde ki sebep bu.

33 gün oldu ama hala gelen giden yok. DHL’ye kadar aradım sonuç odaklı bir çözüm yok. Ek vergiye tabii olsun diye mi tutuyorlar bilmiyorum. Mngyi defalarca aradım ilgilenmiyorlar.
Benim de Amazon kargom 7 gündür İstanbul'da bekliyor. Amazon müşteri hizmetleri gümrükte aşırı derecede yoğunluk olduğunu söyledi. İşin kötü yanı 21 Ağustos sabahından itibaren gümrük aşamasına geçerse astronomik vergiler çıkabilir.

Gümrük tamamlandı yazıyor. 21 Ağustos’ta tamamlanmış ürünlere vergi koyabilirler mi?

Yok hocam onu kendi adıma söyledim. Sizin siparişiniz kargonun yoğunluğundan dolayı gönderilmedi muhtemelen. Ek vergi çıkmaz.
Vallahi benden sonra verilen siparişler arkadaşlarıma ulaştı. Aras ve hepsijet hızlı iş yapıyor. 33 gün oldu son teslim tarihini geçti temu vaadettiği krediyi bile veremiyoruz diyor ) kargo gelsin ya da gelmesin iade alayım sileceğim uygulamayı.

Merhaba, son durum nedir acaba? 7 Ağustos'ta gümrük işlemleri tamamlanmış kargom var o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…