Temu'dan verilen sipariş kaç gün gümrükte kalır?

Eneska6400

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Temu'dan 25 Haziran'da sipariş verdim ve 2 Temmuz'da gümrüğe girdi ve hala gümrükte. Bu gümrük kaç gün sürüyor bilen biri var mı?
Ayrıca gümrük kadar saçma bir şey yok.

Merhaba, Temu'dan 25 Haziran'da sipariş verdim ve 2 Temmuz'da gümrüğe girdi ve hala gümrükte. Bu gümrük kaç gün sürüyor bilen biri var mı?
Belirli bir tarih veremeyiz hocam. Gümrükten ne zaman geçerse o zaman olur. Temu bu konuda biraz sıkıntılı ben de deneyimledim fakat merak etmeyin.

Gümrük süreçleri 1 ile 5 gün arasında sürüyor bende aldım 12 adet ürün 3. gün kargoya verildi 4 gün elime ulaştı

Gümrük süreçleri 1 ile 5 gün arasında sürüyor bende aldım 12 adet ürün 3. gün kargoya verildi 4 gün elime ulaştı
2 temmuzda gümrüğe girdi bugün 8 temmuz hala gümrükte bir daha asla sipariş vermem zaten

Kardeşim 2 haftadır gümrükte benim ürünler, lanet bir firma bulaşmayın.

Benim de bir sipariş 3 Temmuz da girdi 7 Temmuz da gümrükten çekme işlemi başladı ama halen gelmedi Temu 15 Temmuz da teslim demişti bence sadece gümrükte değil kargo şirketi ile alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…