Temu'dan verilen siparişte gümrükte bekleyen ürün için ne yapılmalıdır?

Byperest

Megapat
Daha fazla  
Temu'dan toplam iki farklı siparişte parça parça ıvır zıvır aldım.

İlk siparişim gümrükten çekme işleminde. Bu anladığım kadarıyla gümrük işlemlerinin başladığını belirtiyor. Başka sitelerde 20 günü aşkındır çekme işleminde göründüğünü söylemişler. Bu durumda benim yapabileceğim bir şey var mı, gümrüğe gitmek gibi?

İkinci siparişim veriliş tarihinden 3 gün sonra MNG Kargo'ya verildi gözüküyor ve aslında olmayan bir kargo takip numarası var sistemde. Bunun da üstünden 5 gün geçti hala bir gelişme yok ve 3 günü geçtiği için takip güncellemesi alınamıyor bildirimi var. Ne yapmalıyım?

Temu'dan alışveriş yapıp bunları yaşayıp çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Yurt dışından alışveriş kolaylaştığı için ve Temu gibi siteler ülkemize hizmet vermeye başladığı için artık gümrük süreleri uzadı. Benim de gümrükte ürünüm var bakalım kaç gün sürecek. Aslında Temu'dan her ürün aldığında gümrükten geçme süresi o kadar artıyor, ateşe sürekli çıra atmak gibi.

Yurt dışından alışveriş kolaylaştığı için ve Temu gibi siteler ülkemize hizmet vermeye başladığı için artık gümrük süreleri uzadı. Benim de gümrükte ürünüm var bakalım kaç gün sürecek. Aslında Temu'dan her ürün aldığında gümrükten geçme süresi o kadar artıyor, ateşe sürekli çıra atmak gibi.
Kolaylaşmasını beklerken zorlaşıyor desene :D
Bunlara bir çözüm lazım, vergiyse ödeniyor sonuçta. Çin'den 3 güne gelen ürün gümrükten 15 güne çıkamıyor :D

Temmuz sonu aldım ayın 6 sında gümrüğe girdi hala bi güncelleme yok yarın yasa yürürlüğe girecek yasayı bekleyip göndericeklerse neden haber verilmiyor

Benim 3 Ağustos'ta verdiğim kargo henüz gümrüklemeye bile girmedi. 5 Ağustos'ta inmesine rağmen gümrük hala bekletiyor yeni yasa için. Harika, gerçekten harika. O vergiyi zaten ödedim asla ödemeyeceğim ekstra çıkan herhangi bir ücreti.

İlk siparişte yapılan tüm iadeler geri gönderme şartı olmadan kabul ediliyor ister karta ister Temu bakiyesine eklenebiliyor yani ilk aldığınız 670 TL'lik siparişi iptal edip ürünler sizde kalacak bir de sonraki alışverişte sadece gümrük ödeyerek yeni alışveriş yapabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı