Ten rengi nasıl açılır?

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 17 yaşında koyu esmer birisiyim. Küçüklüğümden beri koyuyum ama son birkaç senede yandım, normalde olduğundan biraz daha koyuyum. Bir "lapsekilli tayfur" değilim ama hint ten rengine çok yakınım ve beni aşırı rahatsız ediyor, bir süredir rahatsızmış gibi sürekli ten rengimi kontrol ediyorum. Biraz da rahatlamak için buraya yazıyorum, tenimi açmak için ne yapabilirim? Sizin ten renkleri hakkında düşünceleriniz neler?

Genetiğini değiştiremezsin. kremle vs olacak iş değil. . Bu tarz şeyler dert edilecek şeyler değil. Her insanın bir kusuru var. Sendeki kusur da sayılmaz. Beyaz tenli insanlar güneşte gezemiyor çok etkileniyor hemen lekeler oluşuyor. Sürekli kendilerini korumaları gerekiyor. Bence mutlu olmalısın.

Selamlar, 17 yaşında koyu esmer birisiyim. Küçüklüğümden beri koyuyum ama son birkaç senede yandım, normalde olduğundan biraz daha koyuyum. Bir "lapsekilli tayfur" değilim ama hint ten rengine çok yakınım ve beni aşırı rahatsız ediyor, bir süredir rahatsızmış gibi sürekli ten rengimi kontrol ediyorum. Biraz da rahatlamak için buraya yazıyorum, tenimi açmak için ne yapabilirim? Sizin ten renkleri hakkında düşünceleriniz neler?

Kojik asit sabunu kullanabilirsiniz, ve bence fazla kafaya takılması gereken bir şey değil.

İyi gözükmediğini düşünüyorum, lisede 9 ve 10'da bunun hakkında zenci misin diye biraz zorbalığa uğruyordum, küçüklükten beri de kara çocuk muhabbeti var. Kötü hissettiriyor.

Psikolojik destek alman gerek. Ailene açıl durumu anlat hissettiklerin söyle. Gerekirse okulu değiştir.

Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, hocam ten renginizi gösterebilme imkanınız var mı acaba? Benim de vücudum açık renkte yazın bronzlaştım, yüzüm ve kollarım hâlâ koyu bir renkte ama vücudum açık renk. 6 ay oldu hâlâ geçmedi sinirimi bozmaya başladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı