Tencent, Dying Light Geliştiricisi Techland’in Çoğunluk Hissesini Aldı

Bi almadıkları Techland kalmıştı zaten. Şimdi saçma sapan işler yaptırmasalar bari.
EA gibi değil en azından Tencent, Riot'u aldığı zaman Riot çökmedi, işlerine karışmadı pek. Şu an ise
Valorant gibi bir yeni sporları var.

EA aldığı firmaları batırıp satmakla ünlü

Techland oyunlarının hiçbiri mobil çıkacak kadar kötü değil. Bence hisse alma ve PUBG x Dying Light saçmalıkları getirirler.

EA gibi değil en azından Tencent, Riot'u aldığı zaman Riot çökmedi, işlerine karışmadı pek. Şu an ise
Valorant gibi bir yeni sporları var.

EA aldığı firmaları batırıp satmakla ünlü
Yine de bir firma satıldıktan sonra işler çok da iyi olmuyor. Tencent ile Riot'un politikası uyuşuyordur belki. Techland ile uyuşmuyorsa gelecek güzel güncellemelerin eğilip bükülme şansı var. Biraz ondan korkuyorum açıkçası. Hala Dying Light 2'yi aktif olarak oynuyorum.

Taktiksel. LGBT propagandası ve yarattığı tartışmalar batının gündemi devamlı meşgul ediyor, kendileri de bunu körükleyecek şeyleri yapmaktan geri kalmaz. Ayrıca kendilerini belirli bir kısma da şirin gösteriyorlar. Bu tabii ki Doğu karşıtı muhafazakarlar yerine liberaller olacak.

Bir uyuşturucu satıcısının ben asla kullanmam demesi gibi. Önemli olan kazancın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…