Tencent Emilatör Kasıyor

omerfarukkarabag

Hectopat
Daha fazla  
PC özelliklerim:
  • i7 4790K
  • GTX 970
  • 16 GB RAM
Akıcıda 720P bile kasıyor.
Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarda directx,opengl,opengl +,directx+ ve akıllı mod seçenekleri var.Hepsini teker teker dene ve dönüş yap.Benim ekran kartı kötü i5-2400 var ultrada oynuyorum.Eğer sorunun hala çözülmezse görev yöneticisinden işlemci önceliği atamayı deneyebilirsin.
Ayrıca ben senin yerinde olsam para biriktirip normal pubg oynardım.Sisteminde kasmadan rahatça oynanabilir.Ayrıca başlığı değiştirin.Emülatör yerine emilatör yazmışsınız.

Son düzenleme:
PC özelliklerim:
  • i7 4790K
  • GTX 970
  • 16 GB RAM
Akıcıda 720P bile kasıyor.
Nasıl çözebilirim?
Son gelen güncellemelerden sonra artan kasma problemleri iyice PC'de oynanan mobil PUBG'yi bozdu. Bunun çözümü tamamen yeni bir optimizasyon güncellemesi. Ayarları değiştirdiğin halde bile olmuyorsa tek çözüm update beklemek.

Bu video işinizi görebilir.30 fps sabitlemesi kaldırıp hdr ayarını açabilirsiniz.Burdaki programı kullanmadan hdr açılmıyor ve düşük ayarlar daha çok kastırıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tencent Emülatör bilgisayarımda açılmadığı için harici başka emülatör kullanıyorum. Menülerde 60+ FPS alırken oyunda 25 FPS geçmiyor. Ama öyle kasma gibi değil sabit 25 FPS ve oyun oynanmıyor. Tek çare güncelleme beklemek galiba.

Attığım videoya bakabilirsiniz sabit fps sorununu kaldırıyor.

Emülatör açılmıyor demişsin emülatör'ün açılmama sorununa biraz kafa yorup çözersen çok rahat oynarsın

Ben 1050 Ti 8 GB RAM kullanıyorum 10 FPS falan alıyorum ve attığınız videoyuda izledim sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…