Çözüldü Tencent Emülatör Kurulumda Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mayonesz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG Mobile resmi Tencent emülatörü setup kurulurken mavi ekran verip restart atıyor. Winrar şeklinde veya başka bir şekilde dosyanın kurulmuş halini atabilir mısınız? Veya ne yapabilirim?
Bu arada Ldplayer var ama o da hata veriyor. Setup tam başlarken sisteminiz bir hata ile karşılaştı deyip reset atıyor mavi ekranla birlikte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar bende de ayni hata vardi C:\windows\system32\drivers klasörüne gidin FACEIT.sys dosyasini silin tekrar deneyin.
Sıkıştırıp atabilirim ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.

İyi olur denemek lazım. Eyv bu arada.

bende de aynı sorun var PUBG girdiğim zaman kurulum olurkne 25% kalıp birkaç saniye sonra mavi ekran hatası veriyor. Stop scan hatası. Yardımcı olabilecek var mı?

arkadaş cevap vermedi ama benim attığım linkten indirip açmayı dener misin?
Denedim fakat bir sürü hata aldım WinRAR tarafından. Onu halletim fakat dosyalarda eskiklik var, sürekli hata alıp durdum dosyalarda.

denedim fakat birsürü hata aldım winrar tarafından onu halletim fakat dosyalarda eskiklik var sürekli hata alıp durdum dosyalarda
İçinde PUBG olduğu için tamamını atamadım zaten 2.5GB civarı bir boyut çıkıyor hepsini attığım zaman.

Bu dosyaları indirebileceğim bir yer var mı? Araştırdım bayağı fakat bulamadım.
Artı olarak bu mavi ekran hatasını alan çok az insan var. İlk bulduğum hata buradaydı mesela.

Aslında araştırma yapmıştım bayağı BIOS'u güncellemen lazım falan diyorlardı ben yapmadım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…