Tencent Emulator PUBG Mobile yükleme ekranında donma

Ali Vahit

Hectopat
Merhaba, Tencent firmasının kendi emulatöründen oynamak istiyorum fakat server bulup oyuna girerken loading ekranında donuyor ve oyunun sesi de takılıyor. Ne yaptıysam olmadı sıkıntı ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim antüvürüs programını kapa antürüs yoksada windows dfender kapa

arkadaşlar bende %100de yükleme başarısız hatası geliyor bilgisi olan varmı ekran kartı driverim biraz eski ama

Pubg mobile in resmi emülatörü olan tencent gaming de oynuyorken hazır a tıklıyorum yüklenme ekranında yavaş yavaş açılıyo arkadaşlarımın sesi vs geliyo ama giremiyom baya zaman sürüyo sonra suda felan doğuyorum sıkıntı nerdedir internetimin durum iyi.Şimdiden teşekkürler.

Oyun mobil oyun olduğu için bilgisayarlarda bir çok optimizasyon sıkıntısı var. Her kart için optimize edecek değiller.

İllaki vardır. Sistemin eski ise böyle olması normal ama yeni ise sıkıntı vardır. Yeniden yüklemeyi dene istersen.

Denedim ama olmadı.
Bu arada çözüm olarak şöyle yaptım tam ekrandanpencere moduna aldım ve daha hızlı açılıyor.Yardınımınız için gerçekten teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…