K ktarik_51 Decapat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 14 21 Şubat 2019 #1 PUBG Mobile yakın zamanda zombi modu geldi. Ben de emulator olan Tencent oynuyorum. Fakat nasıl güncelleyebilirim?
PUBG Mobile yakın zamanda zombi modu geldi. Ben de emulator olan Tencent oynuyorum. Fakat nasıl güncelleyebilirim?
Çözüm ZombiQ 21 Şubat 2019 Tencent Gaming Buddy uygulamasını açıp oyunlarım kısmından PUBG Mobile'a gelip oyna yazması gereken yerdeki güncelle butonuna basın.
Tencent Gaming Buddy uygulamasını açıp oyunlarım kısmından PUBG Mobile'a gelip oyna yazması gereken yerdeki güncelle butonuna basın.
ZombiQ Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 973 Çözümler 9 Yer Ankara 21 Şubat 2019 #2 Tencent Gaming Buddy uygulamasını açıp oyunlarım kısmından PUBG Mobile'a gelip oyna yazması gereken yerdeki güncelle butonuna basın. Artı 0 Eksi Çözüm
Tencent Gaming Buddy uygulamasını açıp oyunlarım kısmından PUBG Mobile'a gelip oyna yazması gereken yerdeki güncelle butonuna basın.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 21 Şubat 2019 #3 Tencent Gaming Buddy'i açın. Ardından oyunlarıma gelin. Orda PUBG'yi göreceksiniz. Güncelle deyin. Bu kadar. Artı 0 Eksi
Tencent Gaming Buddy'i açın. Ardından oyunlarıma gelin. Orda PUBG'yi göreceksiniz. Güncelle deyin. Bu kadar.