F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.572 Çözümler 83 9 Temmuz 2019 #1 Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi. Önceden böyle bir sorunum yoktu, son güncellemeden sonra oldu. Bu sorunu yaşayan başka kimse yok mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2019
Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi. Önceden böyle bir sorunum yoktu, son güncellemeden sonra oldu. Bu sorunu yaşayan başka kimse yok mu ?
ErenUnal Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 10 Temmuz 2019 #2 Dostum emülatörü bırakıp PUBG LITE'a geçmeni öneririm emülatörün çok sıkıntıları ve hataları var.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.572 Çözümler 83 10 Temmuz 2019 #3 ErenUnal dedi: Dostum emülatörü bırakıp PUBG LITE'a geçmeni öneririm emülatörün çok sıkıntıları ve hataları var. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu nasıl çözebilirim.
ErenUnal dedi: Dostum emülatörü bırakıp PUBG LITE'a geçmeni öneririm emülatörün çok sıkıntıları ve hataları var. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu nasıl çözebilirim.
ErenUnal Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 10 Temmuz 2019 #4 Furkan1461 dedi: Bu sorunu nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla... Her yerden silip tekrar denemeni öneririm zaten başka yapacak bir şeyde yok.
Furkan1461 dedi: Bu sorunu nasıl çözebilirim Genişletmek için tıkla... Her yerden silip tekrar denemeni öneririm zaten başka yapacak bir şeyde yok.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.572 Çözümler 83 10 Temmuz 2019 #5 ErenUnal dedi: Her yerden silip tekrar denemeni öneririm zaten başka yapacak bir şeyde yok. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef çözüm olmadı.
ErenUnal dedi: Her yerden silip tekrar denemeni öneririm zaten başka yapacak bir şeyde yok. Genişletmek için tıkla... Denedim ama maalesef çözüm olmadı.
ErenUnal Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 10 Temmuz 2019 #6 Furkan1461 dedi: Denedim ama maalesef çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Nerelerden sildin tam olarak? Furkan1461 dedi: Denedim ama maalesef çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... İmkanın varsa o zaman format attır veya at başka bir şey diyemiyorum.
Furkan1461 dedi: Denedim ama maalesef çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... Nerelerden sildin tam olarak? Furkan1461 dedi: Denedim ama maalesef çözüm olmadı. Genişletmek için tıkla... İmkanın varsa o zaman format attır veya at başka bir şey diyemiyorum.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.572 Çözümler 83 10 Temmuz 2019 #7 ErenUnal dedi: Nerelerden sildin tam olarak? İmkanın varsa o zaman format attır veya at başka bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tencent gaming buddy güncellemeden sonra oldu böyle.Tek çare format mı?
ErenUnal dedi: Nerelerden sildin tam olarak? İmkanın varsa o zaman format attır veya at başka bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Tencent gaming buddy güncellemeden sonra oldu böyle.Tek çare format mı?
ErenUnal Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 182 Çözümler 2 10 Temmuz 2019 #8 Furkan1461 dedi: Tencent gaming buddy güncellemeden sonra oldu böyle.Tek çare format mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim ama format attırdıktan sonra kesin geçer.
Furkan1461 dedi: Tencent gaming buddy güncellemeden sonra oldu böyle.Tek çare format mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim ama format attırdıktan sonra kesin geçer.