Merhabalar, hangi markanın hangi malzemeden üretilmiş tava ve tencere setini almalıyım? Biraz araştırma yaptım çoğu kanserojen madde içeriyor. Granit deniyor fakat teflon kaplama. Bio granit, titanyum, diamond gibi serilere baktım şu anlık. Sağlıklı olmasını istiyorum, karaca alacaktım indirim vardı fakat çok olumsuz yorum var. Döküm de yapışma durumu çok oluyor bu yüzden halihazırda kullanıp memnun olduğunuz bir ürün var mı? Benim baktıklarımı aşağı atıyorum. Benim için önemli olan pilav, patates kızartması, yumurtayı sorunsuz şekilde yapılabilsin. Sağlıklı olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum bir sürü yorum var hangisi iyi çok da hakim olmadığım bir konu anneme hediye alacağım ama sağlıksız bir şeyde almak istemiyorum.
www.krc.com.tr
www.krc.com.tr
www.krc.com.tr
www.krc.com.tr
www.emsan.com.tr

Karaca Biogranit Blackgold 7 Parça Tencere Seti Karaca
Karaca Biogranit Blackgold 7 Parça Tencere Seti 9 taksit seçeneği ile 799,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!

Karaca Biogranit Grey New 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Biogranit Grey New 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 299,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!

Karaca Biodiamond Power 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Biodiamond Power 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 499,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!

Karaca Biogranit Antik Rose 7 Parça Tencere Seti | Karaca
Karaca Biogranit Antik Rose 7 Parça Tencere Seti peşin fiyatına 6 taksit ile 999,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!
Mutfak Grubu Fiyatları ve Modelleri Karaca'da!
Kaliteli, şık, yeni sezon mutfak eşyaları ve mutfak aletleri Karaca'da!. Yeni kampanyalardan faydalanmak için hemen tıklayın.

Son düzenleyen: Moderatör: