Tenda Router vs modem

Bütçe
1800

Ozan7227

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Türk Telekom 100Mbps hızında internet kullanıyorum. Modem olarak da ISS'nin kendi verdiği modemi kullanıyorum. Fakat kablosuz 5GHz kullanımda yatak odasında ya çekmiyor ya da çok az çekiyor. Bu sorunu çözmek için router mı almalıyım yoksa yeni bir modem mi?

Aklımdaki modem:TENDA V12 300MBPS-867MBPS VDSL2 KABLOSUZ-AC 4 PORT GIGABIT ADSL2+ MODEM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Aklımdaki router:TENDA AC5 300MBPS-867MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC ROUTER / AP / UNIVERSAL REPEATER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla

Son düzenleme:
Kanka, modem ile bağlantı kuracaksan router al ama köprüleme yaparken kablosuz köprüleme yapma. Kablosuz köprülersen internet hızın çok düşer ve pingden çekilmez bir internetin olur, Ethernet ile köprülersen internet hızında fazla bir oynama olmaz ve pingin fazla olmaz. Bir de kullancağın router 5G çekmiyor 2.4G var ve seni ucu ucuna idare ettirir. Benden daha iyi bilen kullanıcılar da yazarsa onları da oku çünkü ben bu kadar biliyorum belki de yanlış biliyorumdur. Sen araştırmaya, soruşturmaya devam et illaki çok güzel bir sonuç alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…