Betrayal1 Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Anakartımda maalesef Wi-Fi özelliği yok, bu yüzden Wi-Fi USB adaptör almak istiyorum ama bütçem kısıtlı. Almak istediğim modeli aşağıya bırakıyorum. Tenda U11 Dual-bant Wi-fi 6 Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Tenda U11 Dual-bant Wi-fi 6 Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Anakartımda maalesef Wi-Fi özelliği yok, bu yüzden Wi-Fi USB adaptör almak istiyorum ama bütçem kısıtlı. Almak istediğim modeli aşağıya bırakıyorum. Tenda U11 Dual-bant Wi-fi 6 Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Tenda U11 Dual-bant Wi-fi 6 Usb Adaptör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
9 938945 Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 57 17 Temmuz 2025 #2 Bunu alacağına TP-Link almak daha iyi olabilir geniş driver destegi ve müşteri hizmetleri var.
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.037 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2025 #3 Tenda marka modem var bende son derece berbat.
Betrayal1 Femtopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #4 938945 dedi: Bunu alacağına TP-Link almak daha iyi olabilir geniş driver destegi ve müşteri hizmetleri var. Genişletmek için tıkla... Alacağım ürün Vatan'dan olmalı Vatan'dan bir öneri yapabilir misiniz acaba?
938945 dedi: Bunu alacağına TP-Link almak daha iyi olabilir geniş driver destegi ve müşteri hizmetleri var. Genişletmek için tıkla... Alacağım ürün Vatan'dan olmalı Vatan'dan bir öneri yapabilir misiniz acaba?