D DafGerisiLaf Picopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 163 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bu ürünü kullanıyorum. Oyun oynarken sürekli ping giriyor sebebi nedir?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 26 Kasım 2020 #2 DafGerisiLaf dedi: Arkadaşlar bu ürünü kullanıyorum. Oyun oynarken sürekli ping giriyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende de Tenda marka modem var ama böyle bir problem yok. Ethernet kablosu ile mi bağlıyorsun?
DafGerisiLaf dedi: Arkadaşlar bu ürünü kullanıyorum. Oyun oynarken sürekli ping giriyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende de Tenda marka modem var ama böyle bir problem yok. Ethernet kablosu ile mi bağlıyorsun?
D DafGerisiLaf Picopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 163 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Kasım 2020 #3 iceffy dedi: Bende de Tenda marka modem var ama böyle bir problem yok. Ethernet kablosu ile mi bağlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu Wireless USB adaptörü.
iceffy dedi: Bende de Tenda marka modem var ama böyle bir problem yok. Ethernet kablosu ile mi bağlıyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu Wireless USB adaptörü.