Bati. Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 285 Çözümler 1 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Programcısı. 17 Ocak 2022 #1 Başlıktaki modem iyi midir? Evimde Wi-Fi çekiyor ama sanırım başka sinyaller ile çarpıştığı için bağlantı dalgalı, kısacası modem değişmek istiyorum bu modem iyi midir?
Başlıktaki modem iyi midir? Evimde Wi-Fi çekiyor ama sanırım başka sinyaller ile çarpıştığı için bağlantı dalgalı, kısacası modem değişmek istiyorum bu modem iyi midir?
Pablo Emilio Escobar Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 545 Çözümler 1 Yer Colombia,Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #2 İyidir alınır.Fakat Archer VR300 Veya Zyxel VGM3625-T50B alınabilir.
crayzchemist Kilopat Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 116 Makaleler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 29 Mayıs 2022 #3 Ben iki seneden buyana TurkNet ile kullanıyorum, bu ay biraz kopma sorunu yaşıyorum ama modem kaynaklımı bilemiyorum.
Ben iki seneden buyana TurkNet ile kullanıyorum, bu ay biraz kopma sorunu yaşıyorum ama modem kaynaklımı bilemiyorum.