Tenda V12 AC 1200 modem alınır mı?

Kullanıcı adı gözüküyorda şifre gözükmüyor şifreyi sağlayıcıyla konuşup alırım. Modem kurulumu kolay diyorlar baktımda kullanıcı adı ve şifreyi yazınca direk bağlanıyormuş.

Kullanıcı adı gözüküyorda şifre gözükmüyor şifreyi sağlayıcıyla konuşup alırım. Modem kurulumu kolay diyorlar baktımda kullanıcı adı ve şifreyi yazınca direk bağlanıyormuş.

Kurulum derken o anlamda değildi. Evet direkt internete erişim açılır. Ancak Wi-Fi çekimi güncelleme gibi durumlar için manuel ayarlama. Onu da aldığın zaman herhangi sorun veya merak ettiğin bir şey olursa YouTube üzerinden veya buradan destek alabilirsin.

Genel olarak çok Wi-Fi kullanmıyorum ama kullandım zaman buraya sorarım bu Tenda'nın Firmware güncellemesi falan oluyor mu? Bu sorunlu modemde yoktu Türk Telekom'dan almıştım.

Genel olarak çok Wi-Fi kullanmıyorum ama kullandım zaman buraya sorarım bu Tenda'nın Firmware güncellemesi falan oluyor mu? Bu sorunlu modemde yoktu Türk Telekom'dan almıştım.

Her modemde oluyor, olması gereken durum. Var tabii ki aslında onda da vardır da zaten eski bir modem.

Hocam ihtiyaçlarına göre değişir. şahsen Keenetic Carrier alabileceksen Tenda V12 almak kötü bir tercih. çoğu oyuncunun ihtiyacı olabilecek QoS ayarları ve SNR ayarları maalesef Tenda da yok.

Hocam ihtiyaçlarına göre değişir. Şahsen Keenetic carrier alabileceksen Tenda V12 almak kötü bir tercih. Çoğu oyuncunun ihtiyacı olabilecek QoS ayarları ve SNR ayarları maalesef Tenda da yok.

İnternetten çok anlamıom hocam yani kronik sorunu yoksa Tenda'nın yeter bana SNR falan ayarlama olayına girersem benim internetim çöker zaten pek sağlam değil.

Memnunum arada internetim SNR değerim düşüyor ama modemden değil altyapım sınırda oldundan oluyor modemlik bir sorunum yok.
Hocam neden bu modeme geçmiştiniz yani hangi derdinize derman oldu?Benim sürekli kopma ve geri bağlanma sorunum var uzak mesafede.Ve 3 kişiden fazla kişiye bağlantıyı düzgün paylaştıramıyor.Almayı düşünüyorum ama hızının artması gibi bir beklentim yok bunların çözüme kavuşur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…