Aktif olarak kullandığım Türkcell aboneliğimi iptal edip farklı firmaya geçiş yapıyorum. Modem kiralama olduğu için geri vereceğim. Altyapım VDSL2, 80Mbps destekliyor. Bu ürün fazla fazla işimi görür diye düşünüyorum, yine de görüşlerinize açığım. Ping sorunu vs. olur mu bu üründe?
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Extra DSL KN-2111-01TR 1200 Mbps VDSL2 Modem özelliklerini incele, 3.100,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam ben Keenetic Hero DSL kuzenim Tenda V12 aldı. Daireler altlı üstlü benim modemim ordan çekiyor onun modemi salondan çekmiyor sürekli kopma sorunu var. Tenda müşteri hizmetlerini aradı servis sağlayıcıyı aradı çözemedi fibere geçtiğimizde de ben Keenetic'i kullanmaya devam ettim o memnun olmadığı için Türk Telekomun verdiğini kullanıyor daha memnun.
Hocam ben Keenetic Hero DSL kuzenim Tenda V12 aldı. Daireler altlı üstlü benim modemim oradan çekiyor onun modemi salondan çekmiyor sürekli kopma sorunu var. Tenda müşteri hizmetlerini aradı servis sağlayıcıyı aradı çözemedi fibere geçtiğimizde de ben Keenetic'i kullanmaya devam ettim o memnun olmadığı için Türk Telekom'un verdiğini kullanıyor daha memnun.
Tenda'yı almıştım, çekim gücü vs. gayet iyi fakat modem arayüzünde DNS ayarlama bile yok. Özellik bakımından yetersiz geldi o yüzden iade edip Keenetic Extra DSL alacağım.