Tenda V12 AC1200 bufferbloat ve QoS ayarı

Hat değerlerim böyle. Bu yeni aldığım tenda modem takılıyken.

Bu da eski türk telekom modem takılıyken.

Eki Görüntüle 2346836
Hat değerlerim böyle. Bu yeni aldığım tenda modem takılıyken.

Eki Görüntüle 2346839
Bu da eski türk telekom modem takılıyken.
Hocam sizin yüklemede alabileceğiniz maksimum değer zaten 3.5 mbit sınırlamaya 2.5 falan yazmanız gerek. Ayrıca hat değerleriniz çok kötü gibi geldi. ( çok anlamıyorum) SNR değerleriniz sınırda. Bir arıza kaydı açtırıp hatları kontrol ettirin(eve kadar gelen DSL hattında kopma vs. için), sonrasında eve gelen maksimum hızı belirleyip paket değiştirin sonra gelen maksimum değerlere göre Bant genişliğini ayarlayın. Bu şekildede kullanılmaz değil kullanabilirsiniz. Ama 3.5 mbit yüklemenin üstüne çıkmaz. İndirme hızınızda maksimum 23 25 arası olacaktır.

Normalde upload 5.5 alıyordum dünden beri 3'ü geçmiyor niyeyse. Download 32 alabiliyorum. Modeme gelen dsl kablosunda ek var o etkiler mi acaba?

Normalde upload 5.5 alıyordum dünden beri 3'ü geçmiyor niyeyse. Download 32 alabiliyorum. Modeme gelen dsl kablosunda ek var o etkiler mi acaba?
Mahalledeki kutudan eve kadar gelen kablodaki her deformasyon evine gelen interneti etkiler.

Mahalledeki kutudan eve kadar gelen kablodaki her deformasyon evine gelen interneti etkiler.

Sence bu nasıl?

Tendayı iade edip keenetic extra aldım, bugün ulaştı elime. Fakat antenlerin birinden modemi hareket ettirdikçe tel sesi geliyor, diğer üçünde birşey yok. Sizinkinde var mı böyle birşey, benim modemde mi problem var acaba?

Son düzenleme:
Kurulumu bir türlü yapamadım, internet gelmiyor yardımcı olabilir misin bu konuda?
Hocam biraz geç gördüm ama, biraz internette aratırsan kurulum ile ilgili bir çok yazı görebilirsin. ISS kullanıcı adı şifreni biliyorsan modemi bağlayınca otomatik kurulum yapıyor sen sadece adımları atlıyorsun.

Öyle yapıyorum, ISS kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum otomatik kurulumun sonunda bağlantı olmadı diyor. İnternettekilerin hepsine baktım ama benim ki olmuyor. Modemde mi problem var acaba?

Öyle yapıyorum, ISS kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum otomatik kurulumun sonunda bağlantı olmadı diyor. İnternettekilerin hepsine baktım ama benim ki olmuyor. Modemde mi problem var acaba?
olabilir hocam normalde sıkıntı çıkmaması lazım, kablolamada vs yanlışlık yapmıyorsanız kurulumun tamamlanması lazım. Modemden olabilir yada siz yapamıyorsunuz. Size daha fazla buradan yardımcı olamayacağım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…