Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 587 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #11 UmuteBoysan dedi: AX53 routermis o yüzden linki kaldırdım. Router ve modem farkına baktım pek bir şey anlayamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Wi-Fi için mi kullanıcaksınız Ethernet için mi?
UmuteBoysan dedi: AX53 routermis o yüzden linki kaldırdım. Router ve modem farkına baktım pek bir şey anlayamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Wi-Fi için mi kullanıcaksınız Ethernet için mi?
UmuteBoysan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #12 Kamil24 dedi: Hocam Wi-Fi için mi kullanıcaksınız Ethernet için mi? Genişletmek için tıkla... Telefonlar için kablosuz bağlantı lazım bilgisayara da gelecekte kablolu bağlayabilirim ama şu anlık kablosuz bağlanacağım.
Kamil24 dedi: Hocam Wi-Fi için mi kullanıcaksınız Ethernet için mi? Genişletmek için tıkla... Telefonlar için kablosuz bağlantı lazım bilgisayara da gelecekte kablolu bağlayabilirim ama şu anlık kablosuz bağlanacağım.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 587 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #13 UmuteBoysan dedi: Telefonlar için kablosuz bağlantı lazım bilgisayara da gelecekte kablolu bağlayabilirim ama şu anlık kablosuz bağlanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam router kablosuz modem ise kablolu da daha iyi işlem yapar.
UmuteBoysan dedi: Telefonlar için kablosuz bağlantı lazım bilgisayara da gelecekte kablolu bağlayabilirim ama şu anlık kablosuz bağlanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam router kablosuz modem ise kablolu da daha iyi işlem yapar.
UmuteBoysan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #14 Kamil24 dedi: Hocam router kablosuz modem ise kablolu da daha iyi işlem yapar. Genişletmek için tıkla... Router için modem gerekiyor diye bir şey okudum ve şu an elimde çalışan bir modem yok. Her türlü ilk modem almam gerekiyor galiba.
Kamil24 dedi: Hocam router kablosuz modem ise kablolu da daha iyi işlem yapar. Genişletmek için tıkla... Router için modem gerekiyor diye bir şey okudum ve şu an elimde çalışan bir modem yok. Her türlü ilk modem almam gerekiyor galiba.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 587 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #15 UmuteBoysan dedi: Router için modem gerekiyor diye bir şey okudum ve şu an elimde çalışan bir modem yok. Her türlü ilk modem almam gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben router kullanıyorum kablosuz olarak bir problem olmuyor.
UmuteBoysan dedi: Router için modem gerekiyor diye bir şey okudum ve şu an elimde çalışan bir modem yok. Her türlü ilk modem almam gerekiyor galiba. Genişletmek için tıkla... Hocam ben router kullanıyorum kablosuz olarak bir problem olmuyor.
UmuteBoysan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #16 Kamil24 dedi: Hocam ben router kullanıyorum kablosuz olarak bir problem olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yine de galiba Tenda V12 alacağım hocam teşekkürler.
Kamil24 dedi: Hocam ben router kullanıyorum kablosuz olarak bir problem olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yine de galiba Tenda V12 alacağım hocam teşekkürler.
Kamil24 Picopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 587 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #17 UmuteBoysan dedi: Yine de galiba Tenda V12 alacağım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
UmuteBoysan dedi: Yine de galiba Tenda V12 alacağım hocam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
Ivar Lothbrok Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.206 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #18 narko7 dedi: Bu Router değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam. Gözden kaçmış. UmuteBoysan dedi: Aradaki 700 TL fiyat farkı değer mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bu routermış hocam ama biraz bakıp Keenetic modem almanı öneririm.
narko7 dedi: Bu Router değil mi? Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam. Gözden kaçmış. UmuteBoysan dedi: Aradaki 700 TL fiyat farkı değer mi hocam? Genişletmek için tıkla... Bu routermış hocam ama biraz bakıp Keenetic modem almanı öneririm.
UmuteBoysan Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #19 Ivar Lothbrok dedi: Haklısın hocam. Gözden kaçmış. Bu routermış hocam ama biraz bakıp Keenetic modem almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Keenetic modelleri maalesef bütçemin dışında kalıyor hocam.
Ivar Lothbrok dedi: Haklısın hocam. Gözden kaçmış. Bu routermış hocam ama biraz bakıp Keenetic modem almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Keenetic modelleri maalesef bütçemin dışında kalıyor hocam.