Tenda V12 modemde DSL ışığı yanmıyor

Yaevin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese. Yaklaşık 4 gün önce Hepsiburada üzerinden sipariş verdiğim Tenda V12 modem elime ulaştı fakat telefon kablosunu modeme taktığım halde hiçbir şekilde DSL ışığı yanmıyor modemde. Eski modeme aynı kabloyu takınca internet alabiliyorum bu yüzden sorunun kabloda olduğunu düşünmüyorum acaba sıkıntı modemdemi yoksa bilmediğim bir şey mi var. Bir de 3. resimde gördüğünüz gibi 1 anteni çıkık geldi elime iade yapmalı mıyım?

image.jpg
image.jpg

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese. Yaklaşık 4 gün önce Hepsiburada üzerinden sipariş verdiğim Tenda V12 modem elime ulaştı fakat telefon kablosunu modeme taktığım halde hiçbir şekilde DSL ışığı yanmıyor modemde. Eski modeme aynı kabloyu takınca internet alabiliyorum bu yüzden sorunun kabloda olduğunu düşünmüyorum acaba sıkıntı modemdemi yoksa bilmediğim bir şey mi var. Bir de 3. resimde gördüğünüz gibi 1 anteni çıkık geldi elime iade yapmalı mıyım?

Eki Görüntüle 2448581Eki Görüntüle 2448583

İade edin.

Değişim falan yapsammı yoksa iade edip yeni modemmi aramalıyım modemin forumlarda övüldüğüne rastgelmiştim o yüzden sipariş etmiştim zaten ama sonuç hüsran maalesef.

Modem sorunlu gelmiş hocam. İade veya değişim talep edebilirsiniz.

Anladım hocam peki sizce değişimmi yoksa iade yapıp yeni bir modemmi almalıyım kendi modemimde sıkıntılı çünkü evin her bir köşesinde çekmiyor ve sık sık kopmalar yaşıyorum.

Bence değişim talep edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı