Tenda V12 vs Keenetic Extra DSL

Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve çok memnunum. Tenda biraz daha ucuza kaçan bir marka gibi. Keenetic QoS sistemi sayesinde oyunlarda ping değerini güzel koruyor ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor.

Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve çok memnunum. Tenda biraz daha ucuza kaçan bir marka gibi. Keenetic QoS sistemi sayesinde oyunlarda ping değerini güzel koruyor ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor.
Hocam Extra dsl de birkaç özellik yok sanırım hüzmeleme ve mımumo özellikleri.Bunlar nedir çok önemli mi?

Hocam extra DSL de birkaç özellik yok sanırım hüzmeleme ve mımumo özellikleri. Bunlar nedir çok önemli mi?

Aslında evinizde çok fazla cihaz yoksa mu-mimo önemli değil. Genelde iot cihazlar veya çok cihaz var ise bunların bağlantılarının stabilitesini sağlıyor yanlış değilsem. Çok cihaz yoksa gerek yok. Hüzmeleme nedir bilmiyorum tam olarak.

Screenshot_20230313-165724.jpg

Şöyle bir durum da varki. QoS ekranından yaptığım öncelik sıralamasında, bu site kategorisi 5. öncelikte olmasına rağmen bu şekilde bir değer verebiliyor. Sistem çok akıllı çalışıyor ve performansı güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı