Hocam Extra dsl de birkaç özellik yok sanırım hüzmeleme ve mımumo özellikleri.Bunlar nedir çok önemli mi?Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve çok memnunum. Tenda biraz daha ucuza kaçan bir marka gibi. Keenetic QoS sistemi sayesinde oyunlarda ping değerini güzel koruyor ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor.
Hocam extra DSL de birkaç özellik yok sanırım hüzmeleme ve mımumo özellikleri. Bunlar nedir çok önemli mi?
Hocam müsatiseniz eğer qos ayarları açık ise bufferbloat testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz?Bufferbloat and Internet Speed Test - WaveformKeenetic Omni DSL kullanıyorum ve çok memnunum. Tenda biraz daha ucuza kaçan bir marka gibi. Keenetic QoS sistemi sayesinde oyunlarda ping değerini güzel koruyor ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor.
Hocam müsatiseniz eğer QoS ayarları açık ise bufferbloat testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz?Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Tamamdır hocam müsait olunca deneyip atarsınız. QoS performansı benim için çok önemli.Nasıl kullandığımı hatırlamıyorum fakat açık değilse eve geçince, açıp test edebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.