Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve çok memnunum. Tenda biraz daha ucuza kaçan bir marka gibi. Keenetic QoS sistemi sayesinde oyunlarda ping değerini güzel koruyor ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor.
Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve çok memnunum. Tenda biraz daha ucuza kaçan bir marka gibi. Keenetic QoS sistemi sayesinde oyunlarda ping değerini güzel koruyor ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor.
Aslında evinizde çok fazla cihaz yoksa mu-mimo önemli değil. Genelde iot cihazlar veya çok cihaz var ise bunların bağlantılarının stabilitesini sağlıyor yanlış değilsem. Çok cihaz yoksa gerek yok. Hüzmeleme nedir bilmiyorum tam olarak.
Tendra modemde ısınma sorunlarını okudum, bu da performansa etkiliyor yoğun kullanımda. Omni DSL kullanıyorum Extra ile tek farkı Wi-fi öneririm güzel ürün.
Şöyle bir durum da varki. QoS ekranından yaptığım öncelik sıralamasında, bu site kategorisi 5. öncelikte olmasına rağmen bu şekilde bir değer verebiliyor. Sistem çok akıllı çalışıyor ve performansı güzel.