Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Merhabalar, yeni modem almaya karar verdim. Bu modem güzel gibi gözüküyor, alınır mı sizce?
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 10 Şubat 2021 #2 Beyo_61 dedi: Merhabalar, yeni modem almaya karar verdim. Bu modem güzel gibi gözüküyor, alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bu modemin ısınma sorunu var ısındığında internet bağlantısı kopuyor.
Beyo_61 dedi: Merhabalar, yeni modem almaya karar verdim. Bu modem güzel gibi gözüküyor, alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bu modemin ısınma sorunu var ısındığında internet bağlantısı kopuyor.
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 Çin'den alıp, marka basıp satıyorlar. Diğer modemlere bakmanızı tavsiye ederim.
E EZMAN01 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 548 Yer Evim Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 Tp-Link'i öneririm ürünleri kaliteli oluyor. Şuan baktığınız ürüne en yakın fiyatta bunu buldum. https://www.hepsiburada.com/tp-link...-fiber-vdsl-adsl-modem-router-p-HBV00000CG5IZ
Tp-Link'i öneririm ürünleri kaliteli oluyor. Şuan baktığınız ürüne en yakın fiyatta bunu buldum. https://www.hepsiburada.com/tp-link...-fiber-vdsl-adsl-modem-router-p-HBV00000CG5IZ
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 RFKaya dedi: Çin'den alıp, marka basıp satıyorlar. Diğer modemlere bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: Bu modemin ısınma sorunu var ısındığında internet bağlantısı kopuyor. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz modem var mı?
RFKaya dedi: Çin'den alıp, marka basıp satıyorlar. Diğer modemlere bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... AirJET dedi: Bu modemin ısınma sorunu var ısındığında internet bağlantısı kopuyor. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz modem var mı?
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.158 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #6 Beyo_61 dedi: Önerebileceğiniz modem var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL modemi çok öneriliyor. Onun haricinde ASUS DSL-AC51'e de bakabilirsiniz.
Beyo_61 dedi: Önerebileceğiniz modem var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL modemi çok öneriliyor. Onun haricinde ASUS DSL-AC51'e de bakabilirsiniz.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 10 Şubat 2021 #7 Beyo_61 dedi: Önerebileceğiniz modem var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL alabilirsin.
Beyo_61 dedi: Önerebileceğiniz modem var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL alabilirsin.