iamail öktelik Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Selamünaleyküm Tenda V1200 modem kullanıyorum yeni aldım 5GHz hizim 35 Mbps iyi güzel ama 2, 4GHz cok yavas kalıyor ne yapmam lazim? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025
Selamünaleyküm Tenda V1200 modem kullanıyorum yeni aldım 5GHz hizim 35 Mbps iyi güzel ama 2, 4GHz cok yavas kalıyor ne yapmam lazim? Teşekkürler.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 iamail öktelik dedi: Selamünaleyküm Tenda V1200 modem kullanıyorum yeni aldım 5GHz hizim 35 Mbps iyi güzel ama 2, 4GHz cok yavas kalıyor ne yapmam lazim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2.4 GHz üzerinden ne kadar hız alıyorsunuz? Modemin yanında hız testi yapar mısınız?
iamail öktelik dedi: Selamünaleyküm Tenda V1200 modem kullanıyorum yeni aldım 5GHz hizim 35 Mbps iyi güzel ama 2, 4GHz cok yavas kalıyor ne yapmam lazim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2.4 GHz üzerinden ne kadar hız alıyorsunuz? Modemin yanında hız testi yapar mısınız?
iamail öktelik Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 Einstein dedi: 2.4 GHz üzerinden ne kadar hız alıyorsunuz? Modemin yanında hız testi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ortalama 8Mbps. iamail öktelik dedi: Ortalama 8Mbps. Genişletmek için tıkla... Bir de şu an guncellemesi var mı Tenda V12 AC1200.
Einstein dedi: 2.4 GHz üzerinden ne kadar hız alıyorsunuz? Modemin yanında hız testi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ortalama 8Mbps. iamail öktelik dedi: Ortalama 8Mbps. Genişletmek için tıkla... Bir de şu an guncellemesi var mı Tenda V12 AC1200.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 iamail öktelik dedi: Ortalama 8Mbps. Bir de şu an guncellemesi var mı Tenda V12 AC1200. Genişletmek için tıkla... V12 Firmware-Tenda (Türkiye) V12 Firmware www.tendacn.com Firmware güncellemesi yapmayı deneyin.
iamail öktelik dedi: Ortalama 8Mbps. Bir de şu an guncellemesi var mı Tenda V12 AC1200. Genişletmek için tıkla... V12 Firmware-Tenda (Türkiye) V12 Firmware www.tendacn.com Firmware güncellemesi yapmayı deneyin.
iamail öktelik Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 Einstein dedi: V12 Firmware-Tenda (Türkiye) V12 Firmware www.tendacn.com Firmware güncellemesi yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacagımı bilmiyorum.
Einstein dedi: V12 Firmware-Tenda (Türkiye) V12 Firmware www.tendacn.com Firmware güncellemesi yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacagımı bilmiyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #6 iamail öktelik dedi: Nasıl yapacagımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Verdiğim linkten Firmware dosyasını indirin, sonra ZIP dosyasını klasöre çıkartın. Modem arayüzünden Firmware yükseltme kısmına girip Firmware dosyasını seçip Firmware güncellemesi yapın.
iamail öktelik dedi: Nasıl yapacagımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Verdiğim linkten Firmware dosyasını indirin, sonra ZIP dosyasını klasöre çıkartın. Modem arayüzünden Firmware yükseltme kısmına girip Firmware dosyasını seçip Firmware güncellemesi yapın.
iamail öktelik Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #7 Einstein dedi: Verdiğim linkten Firmware dosyasını indirin, sonra ZIP dosyasını klasöre çıkartın. Modem arayüzünden Firmware yükseltme kısmına girip Firmware dosyasını seçip Firmware güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla...
Einstein dedi: Verdiğim linkten Firmware dosyasını indirin, sonra ZIP dosyasını klasöre çıkartın. Modem arayüzünden Firmware yükseltme kısmına girip Firmware dosyasını seçip Firmware güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #8 iamail öktelik dedi: Eki Görüntüle 2419312 Genişletmek için tıkla... Şimdi dediğim şekilde modem arayüzünden Firmware yükseltme kısmına girip Firmware dosyasını seçip Firmware güncellemesi yapın. Bin uzantılı dosyayı seçeceksin.
iamail öktelik dedi: Eki Görüntüle 2419312 Genişletmek için tıkla... Şimdi dediğim şekilde modem arayüzünden Firmware yükseltme kısmına girip Firmware dosyasını seçip Firmware güncellemesi yapın. Bin uzantılı dosyayı seçeceksin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #10 iamail öktelik dedi: Eki Görüntüle 2419314Eki Görüntüle 2419315 Genişletmek için tıkla... 1.sıradaki dosyayı seçeceksiniz. Dediğim şekilde yapabilirsiniz.
iamail öktelik dedi: Eki Görüntüle 2419314Eki Görüntüle 2419315 Genişletmek için tıkla... 1.sıradaki dosyayı seçeceksiniz. Dediğim şekilde yapabilirsiniz.