Tenda V300 alınır mı?

Keenetic tavsiye ederim. Extra DSL olanını uzun süredir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
Extra DSL benim de hoşuma gidiyor fakat bütçem el vermiyor. 5 GHz desteği bulunan güzel modemlerden biri. Asus AC51 hoşuma gitti. Sorun yaşayan da var, yaşamayan da var. Arayüzünden memnun olmayan kişi sayısı bir hayli fazla. Arayüz ile aslında çok fazla bir işim yok. WiFi şifresini değiştirmek için gireceğim. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne alacağım bilmiyorum.

Extra DSL benim de hoşuma gidiyor fakat bütçem el vermiyor. 5 GHz desteği bulunan güzel modemlerden biri. Asus AC51 hoşuma gitti. Sorun yaşayan da var, yaşamayan da var. Arayüzünden memnun olmayan kişi sayısı bir hayli fazla. Arayüz ile aslında çok fazla bir işim yok. WiFi şifresini değiştirmek için gireceğim. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne alacağım bilmiy

Her modemde memnun olanda var memnun olmayanda var. Asusta birçok ince ayar mevcut biraz daha profesyonel gibi.

Her modemde memnun olanda var memnun olmayanda var. ASUS'ta birçok ince ayar mevcut biraz daha profesyonel gibi.

ASUS'un AC51 modelinde 5 GHz desteği bulunuyor. Modemden uzaklaştıkça 5 GHz hızı yavaşlıyor. Otomatik 2.4 GHz'e geçiş yapmıyormuş. Kendin telefondan Wi-Fi kapatıp tekrar açman gerekiyormuş. Keenetic Extra DSL'de böyle bir durum yokmuş. Böyle yazı okudum.

Tenda v300 yerine Keenetic Extra DSL öneririm. Bütçenizi aşıyorsa Keenetic Omni DSL de tercih edilebilir. Uzun süredir Keenetic Omni DSL kullanıyorum, arayüzü olsun destek ekipleri olsun uzaktan kontrolü olsun çok iyi modemleri var.

Bu modem bile işini görür ona bakarsan. Ikinci el temizini 500 TLye alırsın sarı sayfalarda.

Zyxel-11AX-Broadcom-DX3200-modem-kurulum_Kapak.png

Tenda v300 yerine Keenetic Extra DSL öneririm. Bütçenizi aşıyorsa Keenetic Omni DSL de tercih edilebilir. Uzun süredir Keenetic Omni DSL kullanıyorum, arayüzü olsun destek ekipleri olsun uzaktan kontrolü olsun çok iyi modemleri var.
Keenetic Omni'yi Ankara'da mağazada bulabilir miyim acaba? İnternetim de kopma sorunu yaşıyorum. Hafta sonu var, gelmesi salı, çarşamba gününü bulur. Mediamarkt, Teknosa gibi siteler de var mı?

Zyxel VMG3312-T20A modem nasıl? Önerenler olmuş.​

Son düzenleme:
Keenetic Omni'yi Ankara'da mağazada bulabilir miyim acaba? İnternetim de kopma sorunu yaşıyorum. Hafta sonu var, gelmesi salı, çarşamba gününü bulur. Mediamarkt, Teknosa gibi siteler de var mı?

Zyxel VMG3312-T20A modem nasıl? Önerenler olmuş.​

1683988396765.png

Itopya da bulabiliyormuşsunuz.

Söylediğiniz modemi de hiç duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı