Tenda V300 Firmware Update Key

Son düzenleme:
Merhaba kardeşim aşağıdaki kodu girerek deneyebilir misin?

mhXurev8vJuZlJaUms4Yx2vUx1rertaXk1rerxXwntmUmc4XlJLFzw4RDhjFverfmdf8mhWWmxWWmNWWFdaWlJf8mdaUoxWWFdeUoxWXlJL8mhX0zw5Kyq__

mhXurev8vJuZlJaUms4Yx2vUx1rertaXk1rerxXwntmUmc4XlJLFzw4RDhjFverfmdf8mhWWmxWWmNWWFdaWlJf8mdaUoxWWFdeUoxWXlJL8mhX0zw5Kyq

mhXurev8vJuZlJaUms4Yx2vUx1rertaXk1rerxXwntmUmc4XlJLFzw4RDhjFverfmdf8mhWWmxWWmNWWFdaWlJf8mdaUoxWWFdeUoxWXlJL8mhX0zw5Kyq

Son düzenleme:
Hocam herhangi bir şey bulabildiniz mi ben de aynı sorundan muzdaribim.
E-mail'e cevap geldi çözüm bulamadık.

Bu koda nerden ulaştınız acaba?

Bahsi geçen kod (sonunda "__" olmayacak yoksa hata veriyor) :

Kodu kullandım ve Tenda V300 v1.06 firmware güncellemesini gerçekleştirdim. İşlem oldu. Kodu tenda türkiye destek emailinden aldım.
Eskiden kullandığım tenda ürününe çinden destek almıştım bu sefer Türkiye destek mailinden destek aldım. Gayet kibar ve yardımsever davrandılar. Bu markayı bu nedenle seviyorum.

Türkçe dil güncelleme sonrasında duruyor mu? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ben çin ile iletişime geçtim kodu bulamadılar, desteği aldığınız mail adresini paylaşır mısınız?

Türkçe dil güncelleme sonrasında duruyor mu? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ben çin ile iletişime geçtim kodu bulamadılar, desteği aldığınız mail adresini paylaşır mısınız?

Güncelleme sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Türkçe dil güncelleme sonrası duruyor. Net açıklamak uzun sürecek ama özetle iyileşmeler var. Destek aldığım mail destek@tenda.cn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…