F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 4 Aralık 2018 #11 eskibirkurt dedi: Güncelleme sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Türkçe dil güncelleme sonrası duruyor. Net açıklamak uzun sürecek ama özetle iyileşmeler var. Destek aldığım mail destek@tenda.cn Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi güncellemeyi yaptım.
eskibirkurt dedi: Güncelleme sonrası hiçbir sorun yaşamadım. Türkçe dil güncelleme sonrası duruyor. Net açıklamak uzun sürecek ama özetle iyileşmeler var. Destek aldığım mail destek@tenda.cn Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şimdi güncellemeyi yaptım.
DivineCougar Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 527 Çözümler 3 Yer Kırklareli/Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih Öğretmeni / Web Design 10 Mayıs 2019 #12 Bilgi için teşekkürler arkadaşlar. Bilgi paylaştıkça güzeldir.
K kerem2018 Megapat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 276 6 Aralık 2020 #13 fast motion dedi: Selamlar tenda V300 modeli için Firmware yayınladı: V300 Firmware-Tenda-All For Better NetWorking ancak Firmware yükledikten ve onayı verdikten sonra: Eki Görüntüle 341532 Update Key istiyor firmaya mail attım ancak cevap gelmedi, şifreyi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. 2018'in üzerinde olan bir Firmware bulabildiniz mi? Mesela 2019 veya 2020 olan? Teşekkürler.
fast motion dedi: Selamlar tenda V300 modeli için Firmware yayınladı: V300 Firmware-Tenda-All For Better NetWorking ancak Firmware yükledikten ve onayı verdikten sonra: Eki Görüntüle 341532 Update Key istiyor firmaya mail attım ancak cevap gelmedi, şifreyi bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. 2018'in üzerinde olan bir Firmware bulabildiniz mi? Mesela 2019 veya 2020 olan? Teşekkürler.