Tenda V300 modem düşük hız

Daha fazla  
Merhaba. Tenda V300 modem kullanıyorun. TurkNet'ten hizmet alıyorum ama internet hızım 14 Mbps şu an ve hattan kaynaklı bir sıkıntı yok. Başka bir modem ile denediğimde 55 Mbps hız aldım. Modem ayarlarını biraz kurcaladım ama çözüm bulamadım. Daha önce başına gelen çözümünü bilen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemin arkasındaki deliğe sim kart iğnesi veya toplu iğne gibi bir şey ile modem tuşları kapanıp açılana kadar basılı tut resetle. Modemi yeniden kur sorun düzelmiyorsa modemde sorun vardır.

Modemin arkasındaki deliğe sim kart iğnesi veya toplu iğne gibi bir şey ile modem tuşları kapanıp açılana kadar basılı tut resetle. Modemi yeniden kur sorun düzelmiyorsa modemde sorun vardır.
deneyeceğim belirli bir reset süresi var mı 3 saniye 5 saniye falan gibi?

Değişen bir şey olmadı maalesef yine aynı hızda sabit.

Modemin arkasındaki deliğe SIM kart iğnesi veya toplu iğne gibi bir şey ile modem tuşları kapanıp açılana kadar basılı tut resetle. Modemi yeniden kur sorun düzelmiyorsa modemde sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…