Tenis ayakkabısının normal ayakkabıdan farkı nedir?

sethr

Hectopat
Makaleler
1
Hayırlı günler, yaz için ayakkabı bakarken hoşuma giden bir şeye rastladım fakat tenis ayakkabısıymış sanırım. Ben bu ayakkabıyı gündelik olarak kullanabilir miyim? Normallerden farkı nedir? Bazı sitelerde günlük olarak giyilir mi sorusuna detaylı cevap verilmemiş o yüzden buraya sorayım dedim.

Ben tenis ayakkabısını günlük olarak giyiyorum ancak bu marka ve model değil. Markası Adidas ama tam modelini bilmiyorum. Koşu ayakkabıları dışında aldığım en rahat ayakkabı ve severek giyiyorum.
Terletme bakımından yazın çok darlamayacak bir şey tercih etmek istiyorum. Çok fazla bunaltıp, terletiyor mu?

Terletme bakımından yazın çok darlamayacak bir şey tercih etmek istiyorum. Çok fazla bunaltıp, terletiyor mu?

Ayakkabı terletmiyor desem yalan söylemiş olurum, ayakkabının dışı kadifemsi ve herhangi hava çıkışı yok. Terletmeyen model olarak koşu ayakkabıları iyi olabilir, hem daha rahatlar hem de daha fazla hava alıyorlar.

Tabanları biraz daha sert oluyorlar. Tenis oynarken ayaklarınızı zemine sürterek sağa sola kaydığınız zamanlar oluyor. Günlük giyersiniz. Bende vapor x knit var günlük olarak giymek istiyorum ama kıyamıyorum.

Kullanırsın neden kullanamayasın. Spor giyimle gayet güzel olur. Dışarıdan bakan "Aa şuna bak tenis ayakkabısı giymiş" demez. Halısaha ayakkabısı ya da futsal ayakkabısı olsaydı kendini belli ederdi. Ama bunlar o kadar değil.

Teşekkürler cevaplarınız için. Bir sorum daha olacaktı da, bu ayakkabı yani tenis ayakkabıları kaykay hareketleri tarzı olaylara dayanıklı mıdır? Yani kenarları hemen açılmaz, sağlamdır değil mi?

Son düzenleme:
Teşekkürler cevaplarınız için. Bir sorum daha olacaktı da, bu ayakkabı yani tenis ayakkabıları kaykay hareketleri tarzı olaylara dayanıklı mıdır? Yani kenarları hemen açılmaz, sağlamdır değil mi?

Binlerce liralık ayakkabılar bile açılabiliyor. Bu ayakkabının kalitesinden ziyade sizin kullanımınıza bağlıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı