Merhaba kendime Red Switch'li küçük bir klavye bakıyorum ama pek seçenek bulamadım acaba hangi klavyeyi almamı önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda net bir bütçe yok ama sanırım 400 TL'ye kadar çıkabilirim.Butceniz nedir?
Gamepower almaya karar verdim zaten hepsi outemu switch kullanıyor gidip en ucuzunu almak daha mantıklı.Eskiden bütçene yakın olarak HyperX Alloy FPS Pro vardı. Şimdi biraz eski bir ürün olduğu için hem stoklarda yok hem de fiyatları çok yüksek. Bloody B930 TKL var, o da pahalı. Elde mecburen Motospeed, Rampage, Gamepower gibi markalar kalıyor. Onları da al birini vur ötekine, hepsi aynı.
Hayir, degil. Kasasi metal olmayan klavyeler genellikle herhangi bir darbede kiriliyor veya switchleri bozuluyor. Kasasinin metal olmasina kesinlikle dikkat edin.Gamepower almaya karar verdim zaten hepsi outemu switch kullanıyor gidip en ucuzunu almak daha mantıklı.
Metal kasalı bir klavye bulamadım baktıklarımın hepsi plastik acaba benim için bakabilirmisin.Hayir, degil. Kasasi metal olmayan klavyeler genellikle herhangi bir darbede kiriliyor veya switchleri bozuluyor. Kasasinin metal olmasina kesinlikle dikkat edin.
Attigim Motospeed klavye metal kasali olmasi gerekiyor.Metal kasalı bir klavye bulamadım baktıklarımın hepsi plastik acaba benim için bakabilirmisin.
Benim attığım Gamepower'da metalmiş dostum aynı şekilde senin attığın klavyede metal kasalı.Attigim Motospeed klavye metal kasali olmasi gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.