Çözüldü TensorFlow ValueError hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

479980

Decapat
Kod bu:
Python:
simple_rnn_model.add(tf.keras.layers.Embedding(len(word_index), 16, input_length = 400))
#simple rnn katmanları ekleme
simple_rnn_model.add(tf.keras.layers.SimpleRNN(
    64,activation="tanh", dropout=0.1, recurrent_dropout=0.2, use_bias=True, return_sequences=True
    )
)

simple_rnn_model.add(tf.keras.layers.SimpleRNN(
    48,activation="tanh", dropout=0.1, use_bias=False, return_sequences=True
    )
)
early_stopper=tf.keras.callbacks.EarlyStopping(
    monitor='val_loss',
    patience=5,
    verbose=1
)
model_checkpointer=tf.keras.callbacks.ModelCheckpoint(
    filepath="best_of_best_models",
    monitor="val_loss",
    verbose=0,
    save_best_only=True
)
callback_param=[early_stopper,model_checkpointer]
history_simple_rnn=simple_rnn_model.fit(
    X_train_padded,
    y_train,
    batch_size=128,
    validation_split=0.2,
    epochs=10,
    callbacks=callback_param
)
word_index'in uzunluğu 112336.
Hata fotoğrafı:
hata.png

Ben HTML ile uğraşıyorum. Bende de yaptı aynısını. Aynı kodu veriyordu. Şurayı şöyle yap diyorum artık yine yapmıyor. Meğerse benim talimatım hatalıymış ondan kafayı yiyormuş, kısaca ben bir yere "fixed" dedirtmeye çalışıyorum o hala 0 değeri atıyor. Şu şu hatayı alıyorum ne yapmam gerek diye değil de, orayı şöyle yap deyince dedi ora Auto olacak fixed olmaz diye. Bu misal belki sende de benzer bir durum vardır.

Not: Ben hala ikisi arasında ne fark var çözemedim :D

Ben HTML ile uğraşıyorum. Bende de yaptı aynısını. Aynı kodu veriyordu. Şurayı şöyle yap diyorum artık yine yapmıyor. Meğerse benim talimatım hatalıymış ondan kafayı yiyormuş, kısaca ben bir yere "fixed" dedirtmeye çalışıyorum o hala 0 değeri atıyor. Şu şu hatayı alıyorum ne yapmam gerek diye değil de, orayı şöyle yap deyince dedi ora Auto olacak fixed olmaz diye. Bu misal belki sende de benzer bir durum vardır.

Not: Ben hala ikisi arasında ne fark var çözemedim :D
1687535036097.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı