B Batuhan Görkem Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar TEOG açıklanmıştır. Bütün 8.sınıflar puanlarını yazsın. Şu anda sevinçten düzgün yazamıyorum. Peki ben kaç aldım? 466,5093 Yüzdelik dilim: 3 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2014
Arkadaşlar TEOG açıklanmıştır. Bütün 8.sınıflar puanlarını yazsın. Şu anda sevinçten düzgün yazamıyorum. Peki ben kaç aldım? 466,5093 Yüzdelik dilim: 3
S Soner Gül Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #2 Tebrikler, hangi okulu düşünüyorsun? İzmir'de yaşıyormuşsun, Atatürk Lisesiyle ilgili soruların olursa yanıtlarım
Tebrikler, hangi okulu düşünüyorsun? İzmir'de yaşıyormuşsun, Atatürk Lisesiyle ilgili soruların olursa yanıtlarım
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: Tebrikler, hangi okulu düşünüyorsun? İzmir'de yaşıyormuşsun, Atatürk Lisesiyle ilgili soruların olursa yanıtlarım Genişletmek için tıkla... Listemde şu anlık Bornova Anadolu Lisesi (3 tane var) ve Atatürk lisesi var. Şu anda aklıma soru gelmiyor. Sevinçten eşşek gibi koşuşturuyorum odada. Ama hakettim. Bütün yıl inek gibi çalışmıştım. Bu arada teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2014
Silinen üye dedi: Tebrikler, hangi okulu düşünüyorsun? İzmir'de yaşıyormuşsun, Atatürk Lisesiyle ilgili soruların olursa yanıtlarım Genişletmek için tıkla... Listemde şu anlık Bornova Anadolu Lisesi (3 tane var) ve Atatürk lisesi var. Şu anda aklıma soru gelmiyor. Sevinçten eşşek gibi koşuşturuyorum odada. Ama hakettim. Bütün yıl inek gibi çalışmıştım. Bu arada teşekkürler.
B Bora08 Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #4 Nerden bakıyoruz kardeşim ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2014
Zafer Arda Esen Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #6 Bende sınav bilgileri bölümünde gözükmüyor ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #7 Zafer Arda Esen dedi: Bende sınav bilgileri bölümünde gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla... Verdiğim linke gir.
Zafer Arda Esen dedi: Bende sınav bilgileri bölümünde gözükmüyor ? Genişletmek için tıkla... Verdiğim linke gir.
B Bora08 Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #8 287 puanla nereye gidilir? Matematiğim iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2014
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 7 Temmuz 2014 #9 Silinen üye dedi: 287 puanla nereye gidilir matematiğim iyi . Genişletmek için tıkla... Dostum konu dışına çıkma lütfen. Kontenjanlar açıklandı. Bak. @Silinen üye Atatürk Lisesi tutmuyor. Eledim.
Silinen üye dedi: 287 puanla nereye gidilir matematiğim iyi . Genişletmek için tıkla... Dostum konu dışına çıkma lütfen. Kontenjanlar açıklandı. Bak. @Silinen üye Atatürk Lisesi tutmuyor. Eledim.
eraytoprak Hectopat Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 14 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2014 #10 Sen yüzdelik dilimi nerden hesapladın?