TEOG Bu Sene Daha Zormu Olacak Ve Çalışma Düzenim Doğrumu?

SBS zamanında ben de çok çalışmadım ve övünmek icin söylemiyorum %1'lik dilimdeydim ama fazla kasmayin demek yanlis. Hedefi yüksek olanlar calisabildigi kadar calismali.

ben de geçen sene girenlerdenim ve puanım da 483'tü. Aslına bakarsan sınava kadar düzenli bir tekrarla gidersen ve sınavdan önce biraz daha zorlarsan kendini kesin başarırsın( ki ben öyle yapmadım sınava 2 hafta kala kendimi dış dünyadan soyutlayıp full ders çalıştım,diğer zamanlar yatıyordum ) Bu arada o tübitak olayı falan sıkıntı değil zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay. Önemli olan soruların çok peşine düşmemek, mesela benim dershane sınıfımın yarısı sırf bu sorular bu kadar kolay olamaz diye düşündükleri için yanlış yaptılar.başka bir sorun olursa (teog ile ilgili) beni ekle :https://www.facebook.com/talhaefe.ay

Düzenli olarak tekrar ve hafta sonu test çözüyorum. Hafta içi hiç ders canım istemiyor. TEOG!da zaten bazı seçici sorular ar bunları yaptıktan sonra diğerleri basit.

Belli bir çalışma düzenim yoktu. 468,4711 aldım ben. Ama diğer derslere de ağırlık vermelisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…